Tecrübeli Yatırımcılar Kripto Para Borsasına Ait Bu Coin’i Topluyor: Yükseliş Sinyali Mi?

On-chain verilere göre tecrübeli yatırımcılar DYDX token topluyor ve varlıklarını büyük ölçüde artırıyor.

On-chain veri platformu Nansen, tecrübeli yatırımlar olarak tanımlanan “easy money” (akıllı para) cüzdanlarının sistematik olarak merkeziyetsiz borsa dYdX’in yerel token’ı DYDX topladığını söyledi.

Nansen’e göre bu cüzdanlar sene başından bu yana DYDX varlıklarını %30 arttırdı ve şu anda 80 cüzdan adresi yaklaşık 103 milyon dolar değerinde 40 milyondan fazla DYDX token tutuyor.

Nansen analisti Martin Lee TheBlock’a yaptığı konuşmada, söz konusu cüzdan sayısının 23 Haziran tarihinden beri hiç değişmediğini ancak adreslerdeki DYDX miktarının giderek arttığını ve şu anda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 47,8 milyona token’a ulaştığını söyledi:

DYDX token için son 30 gün içerisinde borsalardan net çıkışlar yaşanıyor.

Martin Lee ayrıca bu durumun yüksek ihtimalle büyük yatırımcıların ellerindeki varlıklarını artırdığına işaret ettiğini dile getirdi.

Öte yandan TokenUnlocks verilerine göre DYDX için ağustos ayı içerisinde kadar toplamda 14 milyon dolar değerinde 6,52 milyon kilitli token açılışı bulunuyor. Kilit token açılışları genel olarak dolaşımdaki arza göre yüzdesel olarak yüksek ise fiyatta olumsuz etki yaratabiliyor.

CoinGecko verilerine göre DYDX, son 30 günlük periyotta sergilediği %6,3 yükseliş performansı ile haberin kaleme alındığı sıralarda 2,16 dolardan işlem görüyor.

source site-9