Matrixport Analistinden Bitcoin Yatırımcılarına Tavsiye!

Çarşamba günü FED, Bitcoin ve altcoinlerin yakından takip ettiği faiz kararını açıkladı ve 25 baz puanlık faiz artışıyla faizleri 22 yılın zirvesine %5,5 seviyesine taşıdı.

Faiz artışı kararı beklentiler doğrultusunda gelirken karar metininde ciddi bir değişiklik yoktu. Sonrasında açıklama yapan Powell yatırımcıları ikilemde bıraktı.

Yatırımcılar ayı mı boğa mı ikileminde kalırken BTC düşük voltilite ile 29.000 doları korudu.

Bitcoin’in hareketlerini değerlendiren Matrixport araştırma başkanı Markus Thielen, BTC’deki düşük volatilite nedeniyle getirilerin az olduğunu bu nedenle de yatırımcıların opsiyon seçeneklerine yönelmesi gerektiğini söyledi.

Coindesk’in haberine göre, Matrixport raporunda kripto para yatırımcılarının getirilerini optimize etmek için Bitcoin’den parayı döndürmeyi ve BTC’ye bağlı opsiyonlara dönüştürmeyi düşünmeleri gerektiğini belirtti.

“Yaz aylarında kripto para piyasası sessizleşti ve bu da ticaret hacimleri ve volatiliteyi düştürdü.

Düşük volatilite Bitcoin yatırımcıları için seçenek oluşturuyor. Bu noktada yatırımcılara spot Bitcoin’lerini BTC opsiyonlarıyla değiştirmeleri tavsiye edilebilir.

Zira düşük oynaklık BTC opsiyon fiyatlarını daha ucuz hale getiriyor.

Bu Bitcoin’in 2023 başından bu yana kadarki kazançlarının korunmasına izin verirken, opsiyonlara geçmek yatırımcılara herhangi bir yukarı yönlü ralliye katılmalarına izin veriyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4