Çöküşleri Bilen Efsane: Bu 2 Altcoin Fırlayabilir!

Piyasada isabetli tahminleriyle tanıdığımız bir analist, Ethereum tabanlı bir altcoin için zirveyi işaret ediyor. Ayrıca analist, popüler meme coin’i Dogecoin için görünümünü güncelliyor.

Usta analist bu altcoin için zirve bekliyor!

Bluntz takma adlı isabetli çöküş tahminleriyle nam salan bir analist, Ethereum tabanlı bir altcoin üzerinde boğa hissiyatını ifade ediyor. Kripto analisti, Blockchain oracle Chainlink’in (LINK) ABD doları, Bitcoin (BTC) ve Ethereum paritelerinde yükseliş formasyonu oluşturduğunu söylüyor. Analiste göre, LINK’in daha sonra yeni bir yerel zirveye ulaşması mümkün. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

Artık tüm paritelerde LINK üzerinde net bir kama/boğa bayrağı kırılması var. Şimdiye kadar çok iyi, her 3 paritede de yeni bir zirve bekliyoruz.

Kaynak: Bluntz

Basın zamanında LINK, günlük bazda %2,68 kayıpla 7,45 dolardan işlem görüyordu. LINK’in haftalık performansına baktığımızda ise %2,9’luk bir artış görüyoruz. Bu arada Bluntz, bu haftanın başlarında, altcoin’in oluşmaya başlayan bir boğa formasyonunun ortasında “umut verici görünmeye başlayan” kripto varlıklarından biri olduğunu söyledi.

Analist orijinal meme coin’inin de yükseleceğini öngörüyor

Bluntz, daha sonra popüler meme coin’i Dogecoin’e (DOGE) bakıyor. Analist, DOGE’nin yükseliş işareti verdiğini ileri sürüyor. Analistin grafiğine göre, Dogecoin’in mevcut seviyeden en az %20 oranında yükselecek. Böylece altcoin 0,09 dolar fiyatına ulaşacak. Bluntz, bu tahminini şu şekilde açıklıyor:

DOGE yine güzel görünüyor. Dört saatlik kanal tuttu ve yapı daha düşük zaman dilimlerinde tekrar yukarı kaymaya başlıyor.

Altcoin
Kaynak: Bluntz

Basın zamanında DOGE, günlük bazda %1,51 düşüşle 0,07527 dolardan el değiştiriyordu. Bununla birlikte, popüler meme-coin’i son yedi günde %0,76 artış kaydetti.

Bitcoin ve bu iki altcoin önde gidiyor!

San Francisco’nun 6,2 milyon müşterisiyle yükselen bir finans kurumu olan SoFi Bank, gelişen dijital varlık ortamını proaktif bir şekilde benimsediğini göstererek önemli kripto para varlıklarını açıkladı. Yakın tarihli bir rapor, bankanın ikinci çeyrek kazançlarının Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Dogecoin (DOGE) dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerinde toplam 170 milyon dolar olduğunu gösteriyor.

SoFi Bank, kripto para yatırımları arasında 82 milyon dolar değerinde Bitcoin’e sahip. Böylece, ‘dijital altın’daki konumunu sağlamlaştırıyor. Lider altcoin Ethereum 55 milyon dolarla onu yakından takip ediyor. Bu da bankanın Blockchain’in potansiyeline olan inancını ortaya koyuyor. Popüler meme coin’i Dogecoin 5 milyon dolarla üçüncü sırada yer alıyor. Bu, bir meme coin’i olan DOGE’nin kurumsal benimsenmesi açısında önemli bir kilometre taşına işaret ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Yazının devamı için Çöküşleri Bilen Efsane: Bu 2 Altcoin Fırlayabilir!


source site-1