Bu 2 Altcoin Hazır: Önümüzdeki Günlerde Hızla Yükselebilir!

Azcoinnews’in teknik analisti David, düşük piyasa değerli 2 altcoin için sıradaki fırsatlara dikkat çekiyor. Kritik direnç seviyelerine yaklaşan coin’lerin önümüzdeki günlerde önemli ölçüde yükselme potansiyeli var.

Bu 2 altcoin kritik direnç seviyelerinde pozisyon fırsatı sunuyor

İlk sıradaki COMBO (COMBO), 23 Haziran’dan bu yana aşağı yönde hareket ediyor. Bu süreçte 17 Ağustos’ta 0,42 dolar bölgesine kadar geriledi. Böylece, uzun bir fitil ile alım baskısının olduğunu gösteren bir mum oluşturdu. Altcoin bu seviyesinden beri toparlanma sürecinde. Bu yeni pozisyon fırsatları için zemin hazırlıyor.

Özellikle, 6 Eylül’de fiyat 0,42 doları destek olarak onayladı. Bu durum, düşüş trendinin sona erdiğini ve yeni bir yükseliş trendinin başlamış olabileceğini işaret ediyor. Günlük RSI, 50’nin üzerinde ve yükseliş eğiliminde. Bu da yukarı yönlü hareketin devamını destekliyor. Analiste göre, altcoin fiyatı potansiyel olarak bir sonraki yatay direnç seviyesi olan 0,69 dolara ve hatta önümüzdeki günlerde 0,80 dolara kadar yükselecek fiyat ivmesine sahip.

SPACE IDID (ID), bu hafta sonu yakın takip gerektiriyor

Bir diğer kırılım gösteren altcoin SPACE ID (ID), yatay direnç seviyesi olan 0,20 doların üzerine çıktı. Dün akşam bu seviyeyi destek olarak doğruladı (yeşil ok). Bu da boğaların geri dönebileceğini gösteren yükseliş sinyaliydi. Günlük RSI ayrıca 50 seviyesini desteğe (sarı ok) çevirerek fiyatın destek olarak 0,20 dolar seviyesini geri çevirmesiyle aynı zamana denk geldi. Böylece yukarı yönlü hareketin geçerliliğini daha da doğruladı.

Bu nedenle, ID fiyatı potansiyel olarak en azından bir sonraki yatay direnç seviyesi olan 0,24 dolara ve hatta yakın gelecekte 0,27 dolara yükselebilir. 0,27 dolar seviyesinin üzerine çıkmak, uzun vadeli düşüş trendinin sona erdiğinin işareti olacak.

Dev yükseltmeyi duyuran bu altcoin projesine dikkat

COMBO ve ID fiyatı teknik açıdan yeşil sinyaller veren güçlü bir yükseliş görünümü sunuyordu. Fakat, bugün yeni bir yükseltmenin haberini veren Mina Protocol (MINA), yeni alıcılar eşliğinde kısa vadeli bir ralli fırsatı sunabilir.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Mina ekibi ZK akıllı sözleşmelerini mainnet’e getirecek yeni yükseltmeyi duyurdu. Bu haber, altcoin fiyatına %2,5 civarında hafif bir ivme sağladı. Haberin henüz ortaya çıkması, hafta sonu için ek kazançların mümkün olduğunu gösteriyor. MINA şu anda ivmesini sürdürdüğü 0,382132 dolar bölgesine işlem görüyor.

Bu arada, Mina ekibinin “büyük bir yükseltme geliyor” mesajı verdiğini belirtelim.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2