Ünlü Şirket, Binance’deki Bu Altcoin ile Ortak Oldu! Fırladı!

2022 ayı piyasası boyunca aktif bir kurumsal yatırımcı olarak ortaya çıkan DWF Labs, Binance listeli az bilinen bir altcoin ile ortaklığını duyurdu. Haberi altcoin fiyatında pik hareketler izledi.

DWF Labs, Binance listeli bu altcoin ile işbirliği yapıyor

Blockchain ve Nesnelerin İnterneti’ni (IoT) bir araya getiren altcoin projesi JasmyCoin (JASMY), DWF Labs ile ortaklık kuruyor. Resmi duyuru bugün projenin Medium hesabından geldi.

Jasmy, şirketlerin kişisel verilerinin tam kontrolünü ve sahipliğini elinde tutmak isteyen kullanıcılara çözümler sunar. Ayrıca, IoT cihazları, IoT üreticileri, KOBİ’ler ve çözüm sağlayıcılarla doğrudan çalışır.

Ortaklık altcoin projesine neler sağlayacak?

DWF Labs ortaklığı, Jasmy için ekosistem büyümesini destekleyecek eksiksiz bir çözüm paketini masaya getiriyor. Bunların arasında OTC hizmetleri, ortaklıklar ve medya desteği gibi katalizörler yer alıyor.

Son işbirliği, Jasmy’nin en son yenilikleri olan Personal Data Locker (PDL) duyurusunu yakından takip ediyor. Jasmy Personal Data Locker, parolasız kimlik doğrulama yoluyla güçlü güvenlik sağlar. Bu çözüm, kimlik ve parola girme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Aynı zamanda, akıllı telefon uygulamalarına ve giyilebilir cihazlara dahil edilecek.

JasmyCoin (JASMY) fiyatı ortaklık haberlerine anında tepki verdi

Piyasa değerine göre 177. sırada yer alan JASMY, duyurunun ardından %5’in üzerinde değer kazandı. Fakat, ralli oldukça kısa solukluydu ve JASMY fiyatı şu anda başlangıç noktasında işlem görüyor. Gün içinde 0.003811 dolara kadar tırmandı.

Basın açıklamaları

Jasmy’nin CFO’su Bay Hara, “DWF Labs ile ortaklıktan çok memnunuz. Onların işbirliği, ekosistemimizi genişletme çabalarımız için önemli bir güç. Bu ortaklık sayesinde, dünya çapında bireyleri güçlendirmeyi hedefliyoruz. Ayrıca, daha adil bir dijital sahiplik ortamı yaratmayı dört gözle bekliyoruz.”

DWF Labs Yönetici Ortağı Andrei Grachev, “IoT Blockchain sektörü hakkında daha fazla farkındalık yaratmak için Jasmy ile ortaklığımız bizi heyecanlandırıyor. Kolektif çabalarımızın ve ilgili uzmanlığımızın küresel olarak veri demokratikleşmesini nasıl hızlandıracağını görmek için sabırsızlanıyoruz.”

Jasmy Hakkında

Jasmy, verilerin egemenliğini gerçek sahiplerine (bireylere) geri vermek ve bu verilerin güvenli ve güvenli kullanımını sağlamak amacıyla IoT platformları geliştirir ve sağlar. Bu amaçla, IoT’yi Blockchain teknolojisiyle birleştiriyor. Aynı zamanda, benzeri görülmemiş fikirlere dayalı olarak endüstriler ve iş sektörlerinde yaygın olarak kullanılabilecek bir platform geliştiriyor.

Jasmy’nin ekibi, dünya çapındaki müşterileri için en iyi IoT platformunu sağlama misyonuyla hareket eden elektronik, mekanik, telekomünikasyon, cihazlar, sistem entegratörleri ve tasarımcılarda çeşitli ve zengin deneyime sahip üyelerden oluşmaktadır. Kriptokoin.com olarak projeye ve ekibi hakkında ayrıntılara bu yazıda yer verdik.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1