Shiba Inu (SHIB) İçin Dönüm Noktası Aşıldı, Shibarium’da Son Durum Ne?

Popüler meme coin Shiba Inu (SHIB) için katman 2 ağı olan Shibarium, piyasaya sürülmesini geciktiren teknik sorunlarla karşılaşmasına rağmen bir hafta içinde 600.000 tekil cüzdanı ve 700.000 işlemi aştı.

Shiba Inu’da Sorunlar Çözüldü

Buna ek olarak, gizemli bir kripto para balinası da, yaptığı tek işlemde 37 milyon dolarlık SHIB tokenini başka bir adrese taşıdı.

Shibarium, SHIB, Bone (BONE) ve Leash (LEASH) gibi diğer Shiba Inu ekosistemi tokenleri için hızlı ve ucuz işlemler sunmayı amaçlayan merkeziyetsiz bir platform.

Shiba Inu, sıkıntılı bir başlangıcın ardından uzun zamandır beklenen Shibarium Köprüsü’nün 28 Ağustos 2023 tarihinde tamamen işlevsel olduğunu ilan etmişti. “Köprüleme”, fonları bir Katman-1’den bir Katman-2’ye taşıma eylemi olarak tanımlanabilir.

Shibarium 16 Ağustos’ta faaliyete geçmişti ancak ertesi gün işlemler 11 saat boyunca aksamış ve yaklaşık 1.7 milyon dolar değerinde Ethereum, Ethereum ve Shibarium ağları arasındaki köprüde sıkışıp kalmıştı.

Blockchain araştırmacılarına göre Shibarium, lansmanından bu yana kullanıcı aktivitesinde istikrarlı bir büyüme gördü ve 31 Ağustos’ta günlük yaklaşık 100.000 işleme ulaştı. Ağ ayrıca 25 Ağustos’ta 132.000 ile en yüksek günlük işlem hacmini kaydetti.

Bununla birlikte, Shibarium’daki kilitli toplam değer (TVL) 1.26 milyon dolarla düşük kalmaya devam ediyor ve bu da çoğu kullanıcının ağı küçük miktarlarda sermaye ile test ettiğini gösteriyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4