Bu 7 Altcoin Tarihi Dipleri Gördü! Daha Fazla Düşüş Mümkün Mü?

Piyasa değerine göre ilk 100 arasında yer alan birkaç altcoin, son düşüşle birlikte tarihi dipleri gördü. Kötü haber, pes eden yatırımcıların fiyatları yeni diplere sürükleme ihtimali…

Bitcoin daha fazla kayıpla karşı karşıya: Altcoin piyasası takip edebilir

CryptoQuant analisti Crazzyblockk yeni bir raporda, mevcut piyasa döngüsünde, Bitcoin’in kısa vadeli yatırımcılarının gerçekleşen fiyatındaki azalmayan düşüşün BTC fiyatını daha fazla düşüş riskine soktuğunu belirtti. Bu metrik, genellikle BTC piyasasının genel sağlığını değerlendirmek için kullanılmaktadır.

Analist raporunda, BTC’nin 2019-2020 fiyat döngüsündeki kısa vadeli yatırımcıların gerçekleşen fiyatını ve mevcut fiyat döngüsünü karşılaştırdı. Buna göre, kısa vadeli yatırımcıların gerçekleşen fiyatı önceki döngüde piyasa fiyatının altına düştüğünde, “1-6 ay arası kısa vadeli yatırımcıalra uygulanan maksimum zarar %40-45 civarındaydı.”

Mevcut fiyat döngüsünde kısa vadeli yatırımcıların gerçekleşen fiyatı piyasa fiyatının üzerinde seyrediyor. Ancak piyasa fiyatına 2019 fiyat döngüsünde olduğundan çok daha yakındı. Analist, bunun kısa vadeli yatırımcıların 2019 fiyat döngüsündeki kadar kayıpta olmadığı anlamına geldiğini belirtti. Bunun nedeni, bu yatırımcı grubunun maruz kaldığı kayıpların baskı zamanında yalnızca %4-9 arasında değişmesiydi.

Bu nedenle, kısa vadeli yatırımcıların gerçekleşen fiyatlarındaki devam eden düşüş, onları daha fazla kayıp riskiyle karşı karşıya bırakıyor. Ayrıca, genel piyasayı Bitcoin fiyatında daha fazla düşüş yaşama riskine sürüklüyor. Bu da altcoin piyasasını daha fazla düşüş riskiyle karşı karşıya bırakıyor.

Bu 7 popüler coin tarihi diplerde zaman geçiriyor

Bitcoin ve altcoin piyasası 18 Ağustos’tan bu yana çift haneli değer kaybetti. Düşüşün arkasında bu tarihlerde ortaya çıkan Fud haberleri yer aldı. Bunlardan biri, Kriptokoin.com olarak aktardığımız, Bitcoin rezervlerini eritmeye başlaya SpaceX haberiydi. Bu hafta meydana gelen satışlar birlikte içlerinde ALGO ve APE gibi isimlerin yer aldığı dip yolcuları şunlar oldu:

  • Algorand (ALGO ): ALGO fiyatı 2019 döneminde 3.27 dolarla ATH seviyesini kaydetti. Ancak son düşüşle birlikte zirve fiyatından %97’lik düşüş gösterdi. Popüler altcoin bu hafta 0.08 dolar tarihi dip seviyesini kaydetti.
  • Flare Networks (FLR ): FLR fiyatı 0.05 dolar ATH seviyesinden bu yana %74 değer kaybetti. Şu anda 0,012 dolar bölgesinde yeni diplerde geziniyor.
  • Flow (FLOW): FLOW, bu hafta tarihi dip fiyatı olan 0.39 dolara temas etti. Böylece, ATH seviyesi 43 dolardan %99’luk büyük bir düşüş yaşadı
  • Internet Computer (ICP): ICP, 2021’de kaydettiği 700 dolar ATH seviyesinden %99 kayıp yaşıyor. Bu hafta 3,15 dolar ATL seviyesine ulaştı. Sonuç olarak altcoin fiyatı zirveden bu yana %99,5 değer kaybetti.
  • Mina (MINA): MINA, ATH seviyesini 7.9 dolar ile kaydetti. Ancak sonrasında yaşanan %95’lik düşüş ile birlikte ATL seviyesi 0.35 dolara ulaştı.
  • Sui (SUI): SUI şu anda 0,45 dolar bölgesine işlem görüyor. Bu dip, zirve fiyatı 2 dolardan %77’lik düşüşü temsil ediyor.
  • Apecoin (APE): Apecoin’de son zamanlarda zor durumda. Düşen NFT satışlarıyla birlikte fiyat açısında belirgin bir düşüş ivmesi kazandı. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, şu anda ATL seviyesi 1,34 dolardan güç topluyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1