Binance SEC Davasında Yeni Gelişme: SEC’ten Beklenmedik Bir İstek Geldi!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Binance ve CEO’su Changpeng Zhao arasındaki yasal savaş, SEC’in Binance.US davasında belgeleri mühür altında sunmak için bir dilekçe vermesiyle beklenmedik bir hal aldı.

SEC, Binance ve CEO CZ’ye Karşı Açılan Davada Mahkemeden Yeni Bir Talepte Bulundu

Bu gelişme, Binance.US’nin SEC’in üzerinde anlaşmaya varılan rıza kararının ötesine geçtiğini iddia ederek koruyucu bir emir talebinde bulunmasının ardından geldi.

SEC tarafından 28 Ağustos’ta sunulan dilekçe, hassas veya gizli bilgileri kamuya ifşa edilmekten koruyan bir uygulama olan belgeleri mühür altında sunmak için izin istiyor. Mühürlü belge sadece yetkili personelle sınırlıdır.

SEC’in talebinin yanı sıra, sergiler, beyanlar ve ekler de dahil olmak üzere toplam 37 destekleyici belge mahkemeye sunuldu. Mühürlü belgelerin ayrıntıları gizli kaldı.

SEC daha önce Binance, Binance.US ve CEO Changpeng “CZ” Zhao’ya karşı 13 suçlamada bulunmuştu.

Ayrıca Binance.US, SEC’in davayla ilgisi olmadığını düşündüğü bazı taleplerini de reddetti. Anlaşmazlık, Yargıç Amy Berman Jackson’ın Sulh Yargıcı Faruqui’yi Binance.US ve SEC arasında arabuluculuk yapması için görevlendirmesine yol açmıştı.

Yasal savaş devam ederken Binance, Ripple ve Coinbase gibi diğer kripto para sektörü devlerinin çabalarını yansıtarak davaların düşürülmesini istemeye devam ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4