Deneyimli Analist 6 Altcoin İsmi Verdi: “Sonraki Boğa Döngüsünde İzliyorum”

Tanınmış bir kripto para analisti ve trader olan Michaël van de Poppe, önümüzdeki dönemde iyi performans göstereceğine inandığı altcoinlere ilişkin görüşlerini ve Bitcoin’in fiyat hareketine ilişkin tahminini paylaştı.

Van de Poppe, attığı bir dizi tweet’te mevcut piyasa durumunu 2020’deki boğa rallisine benzetti ve diğerlerinden daha iyi performans gösterebileceğini iddia ettiği bazı altcoin kategorileri belirledi.

Van de Poppe, attığı bir dizi tweet’te mevcut piyasa durumunu 2020’deki boğa rallisine benzetti ve diğerlerinden daha iyi performans gösterebileceğini iddia ettiği bazı altcoin kategorileri belirledi. Arbitrum (ARB), Optimism (OP), Injective Protocol (INJ) ve Sui (SUI) gibi yeni coinlerin yanı sıra Pepe (PEPE) ve Dogecoin (DOGE) gibi memecoinleri de izlenmesi gereken potansiyel adaylar olarak belirtti.

Ayrıca Bitcoin ile emtialar, özellikle de gümüş arasındaki korelasyon hakkında yorum yaptı. Gümüşün tüm kayıplarını geri aldığını ve Temmuz ayı seviyelerine geri döndüğünü belirterek, Bitcoin’in de bunu takip edebileceğini ve 30 bin dolara geri dönebileceğini ima etti.

Son olarak, Ethereum’un 2019 ve 2023’teki fiyat hareketleri arasında bir paralellik kurarak, Ethereum’un daha önce yaptığı şekilde Mayıs 2024’te gerçekleşmesi beklenen Bitcoin yarılanmasından sekiz ay önce tekrar dip yaptığını belirtti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4