Analiz Şirketi Santiment’ten 5 Altcoin İçin İddia: “Değerlerinin Altındalar”

Önde gelen bir kripto para piyasası istihbarat sağlayıcısı olan Santiment’e göre, 17 Ağustos’taki piyasa çöküşünden bu yana son toparlanma girişimlerine rağmen çoğu altcoin hala yetersiz alım görüyor.

Santiment’e göre traderlar arasındaki ortalama orta vadeli getirileri ölçen MVRV Fırsat ve Tehlike Ayrışma Modeli, AUCTION, LINA ve SRM varlıkları şu anda özellikle değerinin altında olduğunu gösteriyor.

Buna ek olarak Santiment’in paylaştığı grafikte, REEF ve QUICKSWAP tokenlerinin de benzer verilere sahip olduğu gözleniyor.

MVRV modeli bir varlığın piyasa değerini (arz ile çarpılan fiyat) gerçekleşen değerle (her bir coin’in en son hareket ettiği fiyat) karşılaştırır. Bu iki değer arasındaki fark, ortalama bir yatırımcının ne kadar kar ya da zarara sahip olduğunu gösterir.

Santiment’in modeli MVRV oranına dayalı olarak dört bölge tanımlıyor: fırsat, nötr, tehlike ve aşırı tehlike. Fırsat bölgesi, bir varlığın değerinin düşük olduğunu ve yüksek büyüme potansiyeline sahip olduğunu gösteriyor. Tehlike bölgesi bir varlığın aşırı değerlendiğini ve düzeltme riskinin yüksek olduğunu belirtiyor. Aşırı tehlike bölgesi bir varlığın balon içinde olduğunu ve yakında çökebileceğini ifade ediyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4