Altcoin ‘Yeni Ortaklık’ Haberiyle Pik Yaptı!

Bitcoin ve altcoin dünyasında önemli bir ortaklı haberi geldi. Haberin ardından ilgili kripto para biriminde önemli artışlar oldu. Detaylara bakalım

Altcoin Nexo ve uyumluluk taahhüdü

Kripto para sektöründe artan düzenleyici incelemelere yanıt olarak bir gelişme var. Anında kripto kredileri, günlük kazançlar ve bir kripto borsası sunan ve yasal bir kripto para birimi kurumu olan Nexo (NEXO) hamle yaptı. Association of Certified Sanctions Specialists’a (Sertifikalı Yaptırım Uzmanları Derneği)’ne (ACSS) katıldı. Bu işbirliği, ACSS’nin kapsamlı kaynaklarına ve eğitim programlarına erişim yoluyla Nexo’nun mevzuata uyum taahhüdünü güçlendirmeyi amaçlıyor.

Nexo, ACSS’nin geniş veri tabanı ağından ve kapsamlı eğitim materyallerinden fayda sağlayacak. Böylelikle, ekibinin mevzuata uyum konusundaki uzmanlığına odaklanacak. Diğer taraftan, özellikle de Amerika Birleşik Devletleri Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi (OFAC) ve Avrupa Birliği (AB) standartlarına bağlı kalarak bu uzmanlığı geliştirmeyi amaçlıyor. Eğitimi tamamlayan Nexo ekip üyeleri, prestijli ‘Sertifikalı Yaptırım Uzmanı’ (CSS) niteliğini alacak. Ayrıca hızla gelişen kripto para birimi ortamında sıkı uyum standartlarını korumaya olan bağlılıklarını pekiştirecek.

Nexo sektör liderliğine bakıyor

Nexo Uyum Başkanı Savina Boncheva, açıklama yaptı. Gelişmekte olan kripto para sektöründe uyum konusunda ön saflarda yer alma misyonunu vurguladı. ACSS ile ortaklık, Nexo’nun bir uyum öncüsü olarak konumunu sağlamlaştırmasına imkan veriyor. Ayrıca daha fazla endüstri işbirliği için kapılar açmasına olanak tanıyor.

ACSS üyeliğine ek olarak Nexo, kısa bir süre önce önde gelen bir siber güvenlik ve uyumluluk firması olan A-LIGN tarafından gerçekleştirilen Hizmet ve Organizasyon Kontrolleri (SOC) 2 Tip 2 denetiminden geçmiştir. Bu denetim, Nexo’nun veri güvenliği protokollerini güçlendirerek müşterileri için korumayı artırmış durumda. Diğer taraftan platformun güvenlik önlemlerine olan güveni pekiştiriyor. Gelişmenin ardından altcoin Nexo fiyatında önemli artış oldu. Fiyat şu anda 0,64 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Kripto para dünyasında ortaklıklar

Kripto para sektöründe ortaklıklar çeşitli nedenlerden ötürü büyük önem taşımaktadır. İlk olarak, kripto para projeleri ile yerleşik şirketler veya kurumlar arasındaki işbirlikleri sektöre güvenilirlik kazandırıyor. Buna göre yatırımcılar ve kullanıcılar arasında güveni artırır. İkinci olarak, ortaklıklar genellikle blockchain teknolojisinin ana akım uygulamalara entegrasyonunu kolaylaştırır. Böylece kripto para birimlerinin kullanılabilirliğini ve benimsenmesini genişletir.

Üçüncü olarak, stratejik ortaklıklar kaynakları, uzmanlığı ve ağları bir araya getirerek projelerin gelişimlerini hızlandırmalarını ve daha geniş bir kitleye ulaşmalarını sağlayacak. Dördüncü olarak, düzenleyici kurumlar ve uyum odaklı kuruluşlarla ortaklıklar, sürekli değişen yasal ortamda gezinmeye yardımcı olur. Ayrıca projelerin ilgili yasa ve yönetmeliklere uymasını sağlar. Son olarak, kriptokoin.com olarak baktığımızda farklı ekipler karmaşık zorlukları ele almak ve kripto para alanındaki yeni olasılıkları keşfetmek için bir araya geldikçe ortaklıklar yenilikçi çözümlere ve ilerlemelere yol açacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-3