Bu Altcoin Anında Tepki Verdi!

Geçtiğimiz saatlerde Theta Labs, Google Cloud ile yeni bir ortaklığın ayrıntılarını Medium hesabından müjdeledi. Yeni projelere işaret eden basın bülteni, altcoin fiyatları üzerinde anında etkisini gösterdi.

Theta Labs ve Google Cloud işbirliği yapıyor

Google Cloud ve Theta Network, video içeriklerinin otomatik olarak metne dönüştürülmesi uygulamalarına yönelik iş birliği yapacaklarını duyurdular. Bu duyuru üzerine Theta fiyatı hızla olumlu tepki verdi.

Altcoin sektöründe dikkat çeken projelerden biri olan Theta, teknolojik iş birlikleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Son olarak, Google Cloud işbirliğiyle, video içeriklerinin metne dönüştürülmesi konusunda ciddi bir teknolojik hamle yaptı. Şirketler, bu iş birliği sayesinde video platformları ve içerik oluşturucuları için büyük kolaylıklar sunmayı amaçlıyor.

Ortaklık özellikle video içeriklerinin otomatik olarak metne çevrilmesini sağlayacak özel bir algoritmanın geliştirilmesini içeriyor. Bu algoritma sayesinde, eğitim videoları, konferans kayıtları, röportajlar ve daha fazlası otomatik olarak metne dönüştürülebilecek. Bu da içeriklerin daha geniş bir kitleye ulaşmasını ve erişilebilirliğini artırabilecek.

Altcoin fiyatı kısa sürede pik yaptı

Popüler altcoin Theta, iş birliği duyurusuna hızlı ve olumlu bir şekilde tepki verdi. Google haberi, Theta’nın fiyatını 0,65 dolar bölgesine yaklaştırdı. Altcoin bu esnada bir noktada %10 değer kazandı. Şu anda kazançlarının büyük bir kısmını iade ettiği 0,640 dolar bölgesinde işlem görüyor.

Sonuç olarak, Google Cloud ve Theta Network’ün video içeriklerini metne dönüştürme konusundaki iş birliği, hem içerik sağlayıcıları için hem de kullanıcılar için büyük avantajlar sağlıyor. Theta’nın fiyat rallisi, altcoin sektörünün teknolojik gelişmelerle olan yakın ilişkisini bir kez daha ortaya koyuyor.

Google neden Theta Network’ü tercih etti?

Resmi duyuruda altcoin projesini öne çıkan özellikler olarak şu maddeler yer alıyor:

  • Ölçek: dünya çapında 10.000’den fazla node operatöründen oluşan dağıtık bir ağ.
  • Kullanılabilirlik: Cloud tabanlı VM’ler ve dizüstü bilgisayar/masaüstü bilgisayarların bir karışımıyla tek bir arıza noktası yoktur
  • Kaynaklar: Paralel işlem gücü olarak kullanılabilecek büyük miktarda boş CPU/GPU ve bellek/depolama alanından oluşur.
  • Basit UX: İşler, kullanıcı etkileşimi gerekmeden arka planda çalışır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1