Analistlerden PEPE Coin için Meteorik Tahminler: %2137 Bile Mümkün!

Pepe Coin, Nisan 2023’te patlayıcı bir çıkış yaparak dikkatleri üzerine çekti. Piyasaya sürülmesinin ardından, meme coin’in fiyatı neredeyse %7000 artarak tüm büyük projeleri geride bıraktı. Fiyat 5 Mayıs’ta tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00000431 dolara ulaştı. Varlık şu anda Mayıs ayındaki en yüksek seviyesinden %71,64 oranında düşüş kaydetti.

Ancak, bazı analistlere göre, kurbağa temalı meme coin için hala birkaç umut var. PricePrediction’daki analistlere göre, PEPE 2025 yılına kadar 0,00000302 dolar gibi yüksek bir değere ulaşabilir. Bu, mevcut değerinden yaklaşık %147’lik bir büyümeyi temsil ediyor.

Öte yandan, Wallet Investor’daki analistler meme coin konusunda biraz daha iyimserler. Meme coin’in 2025 yılına kadar 0,0000273 dolara ulaşabileceğini öngörüyorlar. Bu da mevcut seviyelerden %2137,7’lik bir büyüme anlamına geliyor.

Ancak, PEPE’nin bu rakamlarla yükselmesi için göz önünde bulundurulması gereken birkaç faktör var. Ana rakipleri Shiba Inu (SHIB) ve Dogecoin (DOGE), bu büyümeyi durdurmak için harekete geçme riski var. Her iki projenin de avantajlı olduğu birçok önemli konu bulunuyor.

PEPE ise temel yönlerden tamamen gölgede kaldı. Benimsenmesi düşük ve birçok yerde bir ödeme şekli olarak kabul edilmiyor. Meme coin de son zamanlarda çok fazla likidite sorunuyla karşı karşıya kaldı. Ancak topluluk coin’in temellerini geliştirerek benimsenmeyi arttırmak adına çalışma yapmak için engele sahip değil.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.

source site-7