‘Sıradaki En İyi Koşucular’ Bu Yapay Zeka Coinleri Olabilir!

Yapay zeka sektörü büyüdükçe kripto para piyasasında da yapay zeka coinleri ilgi çekiyor. Burada tabi önemli bir nokta var. Yüksek potansiyelli tokenleri belirlemek çok önemli hale geliyor. Kazançlarını en üst düzeye çıkarmak isteyen stratejik yatırımcılar için içgörüler sunmak önemli. Yaklaşan boğa piyasasında gelişmeye hazır üç yapay zeka coinini sizler için derledik.

Yapay zeka coinleri içinde SingularityDAO

SingularityNET ekibinin bir buluşu olan SingularityDAO, öne çıkan bir yapay zeka coini odaklı DeFi protokolü olarak ortaya çıktı. 82’nin üzerinde token dolaşımına sahip olan SingularityDAO, piyasa trendlerini takip etmek ve yatırımcıları varlık yönetiminde desteklemek için yapay zeka destekli Dynasets kullanmaktadır. SingularityDAO, yönetilen işlem çiftleri aracılığıyla profesyonel kripto yatırım araçlarına erişimi demokratikleştiriyor. Diğer taraftan kendisini boğa piyasası spot ışığı için bir rakip olarak konumlandırıyor.

Yapay zeka coini için şeffaf bir yaklaşım var. Kurucu ortaklar Marcello Mari ve Mario Casiraghi liderliğindeki güçlü bir ekip söz konusu. Ayrıca iyi tanımlanmış bir yol haritası ile SingularityDAO, yükselen kripto piyasasında benimsenmek için iyi bir donanıma sahip. Platform, büyümeye hazır kapsamlı bir ekosistem yaratıyor. Diğer taraftan staking’den verim çiftçiliğine kadar bir dizi teklif var.

Rejuve.AI – Yapay zeka yoluyla sağlık araştırmalarında devrim yaratıyor

Yapay zeka coini Rejuve.AI, yapay zeka ve sağlıklı yaşamın birleşmesine öncülük ediyor. Buna göre kullanıcıların sağlık verilerinden para kazanmalarına olanak tanıyor. Diğer taraftan araştırmacılara uzun ömür çalışmaları için doğru bilgiler sağlıyor. Longevity uygulaması aracılığıyla kullanıcılar sağlık verilerine katkıda bulunabiliyor. Ayrıca kişiselleştirilmiş içgörüler alabiliyor. Bu yenilik, sağlık ürünlerine erişimdeki eşitsizlikleri ve veri gizliliği endişelerini ele alıyor. Diğer taraftan, eşitlikçi bir ekosistem oluşturmak için yapay zeka ve blockchain’i kullanıyor.

Biyoteknoloji alanında saygın akademisyenlerden oluşan bir ekip tarafından desteklenen yapay zeka coini Rejuve.AI, kripto ve tıbbi ortaklardan destek alıyor. Proje, gerçek dünyadaki bir sorunu çözmekte. Ayrıcayerel tokenı RJV aracılığıyla somut bir değer sunmakta. Adil tokenomiklere ve dümendeki ünlü uzmanlara odaklanan Rejuve.AI, dalgalar yaratmaya hazırlanıyor.

OriginTrail – Gizlilik odaklı blockchain arama motoru

OriginTrail, gizliliğe odaklanan merkezi olmayan bir blockchain arama motoru olarak hizmet vererek kendini farklılaştırıyor. Merkezi benzerlerinin aksine OriginTrail, hem Web2 hem de Web3 tedarik zinciri şirketlerine hizmet veriyor. Ayrıca veri güvenliğine öncelik veriyor. Home Depot ve Walmart gibi ünlü kuruluşlar halihazırda doğrulama için OriginTrail’in DKG’sinden fayda sağlıyor. Buna göre gerçek dünyadaki uygulamalarına güvenilirlik kazandırıyor.

Yapay zeka coinleri TRAC ve OTP olmak üzere iki yerel token ile OriginTrail’in değer yaratmaya yönelik yenilikçi yaklaşımı var. Ayrıca kriptokoin.com olarak baktığımızda deneyimli ekibi, onu yaklaşan boğa piyasasında zorlu bir rakip haline getiriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1