Lisanslı Bitcoin Borsası, Popüler 7 Altcoin İçin Bölgesel Delist Kararı Aldı!

ABD’li düzenleyici kurumların kripto para borsaları üzerindeki baskısı devam ederken en eski kripto para borsalarından birisi olan Bitstamp yeni bir karar aldı.

New York finansal hizmet departmanı tarafından lisanslı bir borsa olarak kabul edilen Bitstamp  internet sitesinde yaptığı duyuruda ABD’li müşteriler için AXS, CHZ, MANA, MATIC, NEAR, SAND ve SOL ticaretinin durdurulduğu bildirdi.

Yapılan duyuruda düzenleyici ortam ve son gelişmeler çerçevesinde bu kararın alındığı belirtildi. Karar 29 Ağustos’tan itibaren uygulanacak.

“Bitstamp’ta, dinamik düzenleyici ortamı dikkate alarak kripto para birimlerini sürekli olarak değerlendirdiğimiz kapsamlı bir çerçeveye sahibiz. Son gelişmeleri göz önünde bulundurarak, özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden müşterilerimiz için kripto ticaretimizde bazı değişiklikler yapıyoruz.

29 Ağustos 2023’ten itibaren ABD’de şu kripto para birimlerinin ticaretini askıya alıyoruz: AXS, CHZ, MANA, MATIC, NEAR, SAND ve SOL.

Bu, 29 Ağustos 2023 itibarıyla bu varlıkları içeren yeni emirlerin devre dışı bırakılacağı ve tüm bu ticaret çiftlerindeki mevcut tüm emirlerin iptal edileceği anlamına gelir. Ancak yine de bu varlıkları Bitstamp hesabınızda tutabileceğinizi ve istediğiniz zaman çekebileceğinizi vurgulamak istiyoruz.

Alım satımın durdurulması sırasında sorunsuz bir geçiş sağlamak için, kullanıcılarımızdan etkilenen varlıklarla ilgili istedikleri alım veya satım emirlerini 29 Ağustos 2023’ten önce gerçekleştirmelerini rica ediyoruz. Bu son tarihten sonra AXS, CHZ, MANA, MATIC, NEAR, SAND ve SOL, Bitstamp platformunda kalıcı olarak devre dışı bırakılacaktır.”

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4