Büyük ABD Bankası DOGE ve Bu 6 Coinden Aldı!

Kripto para sektörüne yönelik banka ilgisi devam ediyor. Son haber ise bir bankanın DOGE başta olmak üzere altı kripto para birimine yönelmesi ile ilgili. Detaylara bakalım

SoFi Bank’ın Dogecoin ve kripto birikimi

San Francisco merkezli SoFi Bank, Cardano ve DOGE gibi kripto para birimlerinden oluşan birikimi açıkladı. Bankanın kripto alanına yönelik stratejik çeşitlendirmesinin bir ayrıntısı var. Buna göre hamle 2019’da kripto teklifleri sunmasının ve müşteri tabanında hızlı bir büyümeye tanık olmasının ardından geldi.

SoFi Bank, önemli bir ifşaatla, önemli bir dijital varlık rezervini açıkladı. Ayrıca bu açıklama kripto dünyasında dalgalar yarattı. Bankanın bu yılki ikinci çeyrek raporu, Cardano’nun ADA’sı ve DOGE meme coin’in öne çıktığı çeşitli kripto para birimlerinden oluşan etkileyici bir birikimi ortaya çıkardı.

Önemli varlıklar: ADA ve DOGE

SoFi Bank’ın bilançosunda şu anda 4,53 milyon dolar değerinde Cardano token yer alıyor. Ayrıca 4,95 milyon dolar değerinde de DOGE bulunuyor. Ancak bu varlıklar sadece bir başlangıç. Hızla büyüyen 6,2 milyonluk bir müşteri tabanına sahip olan banka, kripto varlıklarını genişletiyor. Buna göre Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Solana ve Ethereum Classic (ETC) gibi ünlü coinleri içerecek şekilde stratejik olarak çeşitlendiriyor.

SoFi Bank’ın kripto portföyü ADA ve DOGE meme coin’in ötesine geçiyor. Buna göre önde gelen kripto para birimlerini kapsıyor. Bitcoin 82 milyon dolarlık değeriyle portföyde önemli bir konuma sahip. Ayrıca onu 55 milyon dolarla Ethereum yakından takip ediyor. Kripto dünyasına bu hesaplı giriş, bankanın 2019’un sonlarında kripto tekliflerini tanıtmasına dayanıyor. Diğer taraftan piyasa dalgalanmalarının ortasında fırsatları yakalama yeteneğini sergiliyor.

Stratejik genişleme: Öncü bir hamle

SoFi Bank’ın DOGE dahil kripto para dünyasına girişi çok önemli bir zamana denk geldi. Buna göre piyasadaki gerilemeden kısa bir süre sonra kripto tekliflerini sundu. Bu stratejik hamle, bankanın müşteri tabanının sadece dört yıl içinde yedi kar artmasının ardından geldi. Buna göre yaklaşık bir milyondan şaşırtıcı bir şekilde 6,2 milyona yükseldi. Bu büyüme, ana akım tüketiciler arasında kripto hizmetlerine yönelik artan ilgi ve talebin bir göstergesi.

Bitcoin RSI Sıfırlandı! Analist Bu Seviyeler Geliyor!

Kriptokoin.com olarak baktığımızda SoFi Bank’ın ADA ve DOGE dahil olmak üzere önemli miktarda kripto para biriktirmesi, kurumun dijital varlık devrimini benimseme konusundaki kararlılığının altını çiziyor. DOGE dahil stratejik çeşitlendirme ve gelişen müşteri tabanı ile bankanın kripto alanına girişi dikkat çekiyor. Ayrıca, gelişen pazar trendlerine uyum sağlama ve müşterilere yenilikçi finansal çözümler sunma becerisini sergiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1