Bu Altcoin Beklenen Token Müjdesini Verdi! Airdrop Var mı?

Açıklamalara göre bir süredir beklenen StarkNet’in token lansmanı yakında gerçekleşecek. Tokenini altcoin projesi için çeşitli işlevleri olacak. Bununla birlikte yatırımcılar daha çok airdrop konusuna ilgi gösteriyor.

StarkNet’in STRK tokeni lansman için hazır!

Kripto muhabiri Wu Blockchain, StarkNet cüzdanı Braavos’un yakın tarihli bir makalesine atıf yataparak, StarkNet’in STRK Token’inin yakında piyasaya sürüleceğini ve halka açık olacağını duyurdu. Token Ethereum’da yaklaşık 12 ay süren dağıtım sürecinden geçti. STRK Token, yönetişim, stake etme ve gaz ücretlerinin ödenmesi dahil olmak üzere birçok yardımcı amaca hizmet edecek. Lansman, projenin ekosistemini genişletmeyi ve kullanıcı katılımını teşvik etmeyi amaçlıyor. Bu bağlamda Wu Blockchain, altcoin projesindeki gelişme için şu paylaşımı yaptı:

StarkNet cüzdanı Braavos, Ethereum’da yaklaşık 12 ay süren dağıtımdan sonra StarkNet STRK Token’ın yakında piyasaya sürüleceğini ve halka açılacağını belirten son makaleyi yayınladı. STRK Token, yönetişim, stake etme ve Gaz ücreti olarak ödeme için kullanılabilir.

Altcoin projesinin token tahsisatı ve airdrop söylentileri

Bu arada, StarkNet’in etkileyici bir 8 milyar dolar değerlemeye sahip bir Blockchain ağı olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu yüzden yaklaşan token airdrop’u ile kripto topluluğunda dalgalar yaratıyor. Cyclop’a göre airdrop şimdiye kadarki en büyüklerden biri olacak. Ayrıca altcoin, topluluk üyelerine cömert tahsisi nedeniyle büyük ilgi topladı. Bu arada ekip airdrop konusunda detayları henüz açıklamadı. Bununla birlikte daha önce airdrop olacağına dair ekip üyeleri bazı açıklamalar yaptı.

STARK tokenı bir süredir onaylanmış olsa da pek çok kişi tarafından göz ardı edilmiş gibi görünüyor. Token arzı, altcoin topluluğu ve ekosistemin büyümesini büyük ölçüde destekleyecek şekilde tahsis edildi:

  • Topluluk Üyelerine %9: Proje geliştiricileri toplam arzın önemli bir kısmını topluluk için ayırdı.
  • Ekosistem Faaliyetleri için %10: Bu, StarkNet ekosistemi içinde büyüme ve gelişmeyi teşvik etmeyi amaçlıyor.
  • Daha Fazla Topluluk Desteği için %8,1: Topluluk katılımını ve faaliyetlerini daha fazla desteklemek için ek bir tahsisat.

Katılımcılar pastadan pay almak için stratejiler arıyor

StarkNet’in 8 milyar dolarlık değeri ve 800.000’den az bir kullanıcı tabanı var. Bu durumu göz önüne alan uzmanlar airdrop’un önemli olmasını bekliyor. Bazı hesaplamalar, kullanıcıların en üst %25’i arasında ortalama airdrop’un yaklaşık 4.000 dolar olabileceğini gösteriyor. Bu durum altcoin projesine olan ilginin artmasına neden oluyor. Pek çok kişi pastadan pay almak için stratejiler arıyor.

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere STRK için ilk kilit açma tarihi 29 Kasım olarak açıklandı. Preje ekibi tokenlerin kilidini dört yıllık bir süre içinde açacak. Bu konuda belirli ayrıntıları StarkNet’in yayınladığı tokenomikler açıklayacak. StarkNet airdrop’u kripto alanında muazzam bir olay olarak şekilleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1