SEI, Kripto Para Dünyasında Adeta Parlıyor: İşlem Hacmi 1 Milyar Doları Geçti!

Sei Labs, 7,5 milyon cüzdan ve 400 milyondan fazla işlem içeren başarılı bir test ağı aşamasının ardından blok zincirinin yayına girdiğini duyurdu. Buna ek olarak, ağın yerel tokenı SEI de Binance, Kraken ve Huobi gibi borsalarda listelendi. Blok zinciri, sorunsuz ticaret ve kripto varlıklarının verimli değişimi için özel olarak tasarlandığı iddiasıyla yola çıktı. Token’ın işlem hacmi ise kısa sürede 1 milyar dolar baremini aşmayı başardı.

Çinli Gazeteci Colin Wu, SEI’nin yaklaşık yarısının, SEI/KRW çiftinin yer aldığı Kore’nin Upbit borsasında işlem gördüğünü tespit etti. Binance’teki SEI/USDT çifti ise toplam paya %21,89 oranında katkıda bulundu.

Wu, SEI’nin Upbit’teki fiyatının bir zamanlar diğer borsalardaki fiyatla karşılaştırıldığında %100’den fazla bir farka sahip olduğuna dikkat çekti. Ancak, kısa süre içinde aradaki fark kapandı. ‘Kimchi’ prim etkisi nedeniyle, varlığın Upbit’teki değerlemesi bir noktada 0,528 dolar oldu. Buna karşın, Binance’te SEI’nin 0,232585 dolardan el değiştirdiği görüldü.

Upbit son zamanlarda rakiplerinden daha iyi performans gösteriyor. CCData tarafından yakın zamanda yayınlanan bir araştırma raporu, bu Kore borsasının Temmuz 2023’te işlem hacmi açısından Coinbase ve OKX gibi diğer en iyi borsaları geride bıraktı. Coinbase ve OKX işlem hacimlerinin Temmuz ayında sırasıyla %11,6 düşüşle 28,6 milyar dolar ve %5,8 düşüşle 29 milyar dolar olara kaydedildi. Buna karşın Upbit, işlem hacminde %42,3’lük bir artış kaydederek 29,8 milyar dolara ulaştı ve Binance’in ardından ikinci sıraya yerleşti.

Güney Koreli yatırımcılar da kripto para dünyasına hızlı bir adım attı ve XRP satım alımı dalgasını ateşleyerek dikkat çekti.

Güncel fiyat hareketini buradan takip edebilirsiniz.


source site-7