Uçuş Sezonu! Yapay Zekadan 2 Altcoin Vurgusu

Yapay zekadan iki altcoin için önemli değerlendirmeler gelmiş durumda. Önümüzdeki dönem için fiyat beklentilerinin ne olacağını açıklığa kavuşturuyor. Detaylara bakalım.

Çarpıcı altcoin Ethereum tahmini

Önemli bir artış öngören Google’ın yapay zeka modeli Bard bir fiyat veriyor. Buna göre Ethereum’un fiyatının potansiyel olarak 3.000 dolara yükseleceğini belirtiyor. Diğer taraftan önümüzdeki kripto boğa piyasasında iddialı bir rakama 10.000 dolara ulaşacağını öngörüyor. Bununla birlikte, bu iyimser tahmine Ethereum’un yukarı doğru gidişini engelleyecek potansiyel engellerin tanınması eşlik ediyor.

Altcoin Ethereum’un geçmiş performansının ve daha geniş kripto para trendlerinin kapsamlı analizinden yararlanan Bard, geleceği şekillendirebilecek piyasa dinamiklerini araştırıyor. Öngörü, yaklaşan boğa piyasasının merkezi olmayan finansın (DeFi) evrimi ve gelişen metaverse tarafından besleneceği inancına dayanıyor.

DeFi ve Metaverse: Ethereum talebi için katalizörler

Blockchain teknolojisi üzerine inşa edilen canlı bir dizi finansal uygulamadan oluşan gelişen DeFi ortamı, değişimin temelini oluşturuyor. Eş zamanlı olarak, Meta ve Microsoft gibi sektör devleri tarafından desteklenen sanal bir alem olan metaverse’in hızla ortaya çıkması, başka bir yenilik katmanı ekliyor.

Altcoin

Bard, DeFi ve metaverse’in altcoin Ethereum’un talebini artırmadaki önemli rolünün altını çiziyor. Ethereum’un merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için önde gelen platform olarak hizmet vermesi de var. Bu gelişmeler, artan talebin değerlemesini de buna paralel olarak artırıyor.

Fiyat tahminleri tablosu ve manzara

Kapsamlı bir görüş sunan Bard, yaklaşan boğa piyasası için Ethereum fiyat tahminleri tablosunu da içeriyor. Bu açıklayıcı tablo, Gov Capital tarafından yapılan 10.000 dolarlık güçlü bir tahminden Wallet Investor tarafından yapılan daha muhafazakar bir 3.500 dolarlık projeksiyona kadar çeşitli tahminler içeriyor.

İyimserlik hüküm sürerken Bard, Ethereum’un yörüngesine gölge düşürebilecek potansiyel zorluklara dikkat çekiyor. Düzenleyici belirsizlik konusu gündemde. Yatırımcıların hevesini kırabilecek ve Ethereum’un tam potansiyelini engelleyebilecek önemli bir endişe kaynağı olarak ortaya çıkıyor. Ayrıca, Ethereum’un yazılımının karmaşık yapısı da var. Potansiyel olarak istismar edilebilecek sürekli bir risk olan güvenlik açıkları sunuyor.

ChatGPT’den altcoin SHIB için tahmin

Shiba Inu, 12 Ağustos’ta 0,000011 dolar ile zirveye ulaştı. Sonrasında kayda değer bir gerileme yaşadı. Buna göre geniş çaplı piyasa satışları nedeniyle takip eden altı gün içinde %35’lik bir düşüşe tanık oldu. Bununla birlikte, alıcıların yenilenen ilgisi yeniden canlanmayı tetikledi. Buna göre son 24 saat içinde SHIB’nin değerini 0,0000082 dolara yükseltti.

Altcoin

Diğer taraftan ChatGPT’nin altcoin Shiba Inu için güllük gülistanlık tahmini var. Buna göre kriptokoin.com olarak baktığımızda, ChatGPT 2023 yılı sonunda SHIB’in fiyatı için iyimser bir tablo çiziyor. AI modeli, SHIB’in 0,0000166 ila 0,0000249 dolar aralığına ulaşabileceği ılımlı bir senaryo öngörüyor. Buna göre bu seviyeler mevcut seviyelerden potansiyel 2-3 kat artış anlamına geliyor. Bu görünüm, Shiba Inu’nun topluluk katılımını sürdürmesine ve fayda artırıcı girişimlerin devam etmesine bağlı

Daha fazla yükseliş beklentisi

ChatGPT, altcoin SHIB’in potansiyel olarak mevcut değerinin 5-10 katına çıkacağını söylüyor. Buna göre 0,0000415 ila 0,0000830 dolar aralığına ulaşabileceği daha sağlam bir senaryo öngörüyor. Bu önemli yükselişi gerçekleştirmek için Shiba Inu’nun yeniden canlanan meme coin coşkusundan yararlanması gerekiyor. Diğer taraftan, önemli yardımcı program ilerlemelerinden ve stratejik onaylardan/ortaklıklardan yararlanması da gerekiyor.

Sonuç olarak, Shiba Inu’nun son zamanlardaki dayanıklılığı dikkat çekiyor. ChatGPT’nin yükseliş tahminleriyle birleştiğinde, bu meme coin için potansiyel olarak heyecan verici bir yolculuğun ipuçlarını veriyor. Kripto dünyası geliştikçe, SHIB meraklıları bu öngörülerin gerçekten gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine tanık olmayı bekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2