Google Desteği Bu Altcoinin Fiyatını Hareketlendirdi!

Celo Vakfı bugün yaptığı açıklamada Google’ın bilgi işlem bulut hizmeti Google Cloud’un Celo ağında bir doğrulayıcı çalıştıracağını duyurdu.

Bu noktada Google Cloud’un Blockchain Düğüm Motoru, Celo’nun bir Ethereum katmanı 2’ye geçişine yardımcı olacak.

Celo Vakfı açıklamasında Google Cloud’un Celo ağında bir doğrulayıcı çalıştırarak Deutsche Telekom ve ekosisteme katkıda bulunanlar diğer isimlere katılacağını söyledi.

Google Cloud’un çalıştırdığı doğrulayıcının, yeni işlemlerin doğrulanmasına ve blok zincirinin güvenliğinin korunmasına yardımcı olacağı belirtildi.

“Celo’nun Ethereum ekosistemine önerilen geçişi kolaylaştırmak ve hızlandırmak için, Celo Google Cloud’un tamamen yönetilen bir düğüm barındırma hizmeti olan Blockchain Node Engine’den yararlanacak.”

Google Cloud’un dijital varlıklar müdürü Carlos Arena, “Google Cloud’da, kuruculara ve geliştiricilere uygulamalarını ölçeklendirmek için ihtiyaç duydukları araçları sunarak Web3 ekosistemini güçlendirmeye odaklandık. Celo ağında bir doğrulayıcı çalıştırmak, Celo Vakfı ile olan işbirliğimize dayanıyor ve ağın büyümesini sağlamak için yardım etmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Haberin ardından CELO, yaklaşık %6 yükselerek 0,515 dolara kadar iğne attı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4