Devasa Balina Grayscale’in Davayı Kazandığının Duyurulmasının Ardından 10.000 Ethereum’luk İşlem Yaptı

LookOnChain tarafından sağlanan onchain verilerine göre, Grayscale’in SEC’e karşı açtığı davayı kazanmasının hemen ardından devasa bir kripto para balinası UniSwap üzerinde 17.14 milyon USDC karşılığında 10.000 Ethereum satın aldı.

Son 4.000 ETH’lik satın alım işlemini yükseliş sonrasındaki dakikalarda yapan balina, ortalama olarak ETH başına 1.714 dolar ödemiş oldu. ETH fiyatı bu yazının yazıldığı anlarda 1.719 dolardan işlem görüyor.

ETH fiyatındaki ani yükselişin en büyük tetikleyicilerinden birinin balinanın bu işlemi olduğu düşünülüyor.

Söz konusu balinanın cüzdanında bu yazının yazıldığı anlarda 37 milyon dolarlık ETH, 17 milyon dolarlık USDC, 340 bin dolarlık RBN, 100 bin dolarlık BLUR, 82 bin dolarlık TON tokeni bulunuyor.

Grayscale’in SEC davasını kazandığının anlaşılmasının ardından Bitcoin 26.000 dolar seviyesinden %5’in üzerinde yükseliş göstermiş ve 27.500 civarına kadar tırmanmıştı. SEC’in bu aşamadan sonra ne yapacağını açıklaması için 45 günü bulunuyor ve yüksek ihtimal ile karara itiraz edeceği düşünülüyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4