Binance ve Bitfinex’in Ardından En Büyük Bitcoin (BTC) Sahibi Şirket Belli Oldu!

Arkham Intelligence’ın cüzdan verilerine göre, yatırım ve ticaret platformu Robinhood (HOOD), birkaç ay boyunca varlıklarını çeken tek bir cüzdanda 3 milyar doların üzerinde Bitcoin (BTC) tutuyor.

Robinhood’un 3 Milyar Dolarlık BTC ile Üçüncü En Büyük Bitcoin Sahibi Olduğu Açıklandı

Bu da onu, tek bir cüzdanda sırasıyla 6,4 milyar dolar ve 4,3 milyar dolar değerinde token bulunduran kripto borsaları Binance ve Bitfinex’in ardından üçüncü en büyük Bitcoin sahibi yapıyor.

Robinhood, üç aylık bir süre zarfında diğer birkaç küçük cüzdandan cüzdana yaklaşık 118.300 Bitcoin transfer etti.

Cüzdan, sahiplerinin kimliği bu kadar büyük miktarda Bitcoin’in gizemli sahibinin kim olabileceğine dair konuşmalara ve endişelere yol açtığı için geçtiğimiz birkaç ay içinde piyasa gözlemcileri arasında ün kazanmıştı.

Transferler, bu yılın başlarında bir Bitcoin ETF’si için başvuruda bulunan finans devi BlackRock’a ait Bitcoin varlıklarından, kullanıcılarının varlıklarını bir cüzdana kaydıran kripto borsası Gemini’ye kadar çeşitli spekülasyonlara yol açmıştı.

Veriler, Robinhood’un üç aylık bir süre zarfında diğer birkaç küçük cüzdandan cüzdana 118.300 Bitcoin aktardığını gösteriyor. Arkham temsilcileri bir bu tokenlerin kripto ticaret firması Jump Trading tarafından saklandığını doğruladı.

Tüm bu varlıklar Bitcoin blok zincirinde tutuluyor. BitInfoCharts’ın verilerine göre ilk işlemler 8 Mart’ta yapıldı ve ardından 14 Temmuz’a kadar büyük miktarlarda Bitcoin transfer edildi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4