Uncharted 2 filmi onaylandı! – ShiftDelete.Net

Normalde sevilen oyun serilerinin sinema adaptasyonlarının birçoğu bugüne kadar gerek eleştirmenler gerekse oyunun hayranları tarafından birer hayal kırıklığı olmuştur. Ancak Uncharted burada kendini diğerlerinin arasından sıyırmayı başaran bir film olmuştu.

Sony, Uncharted 2 filmi için oldukça heyecanlı

İlk filmin yapımcısı Charles Roven, filmin, yayıncı Sony Pictures tarafından mali başarı açısından oldukça ilgisini çektiğini belirtiyor. Uncharted filmi geçen yıl karışık eleştirilerle çıkışını gerçekleştirdi ancak tahmin edebileceğiniz gibi Sony’i ilgilendiren yegâne kısım, gişede elde edilen 400 milyon dolar hasılat oldu.

Yapım ve dağıtım şirketleri filmlerinin ne kadar para kazandığına eleştirmenlerin onlar hakkında ne söyleyeceğinden çok daha fazla önem verdiklerinden, bir Uncharted devam filmi aslında her zaman gündemdeydi.

GTA 6 çıkış tarihi sonunda belli oldu mu? Bu sefer ki iddia ciddi!

GTA 6 çıkış tarihi sonunda belli oldu mu? Bu sefer ki iddia ciddi!

GTA 6 çıkış tarihi sızdırıldı mı? Take-Two CEO’su Strauss Zelnick, 2025 mali ön raporunda önemli bir ipucu verdi.

Hatta spoiler vermek gibi olmasın ama Uncharted filminin sonunda Nathan ve Sully’i, birinci oyunun hikayesinin başında gibi bir sahnede görüyorduk. Yani stüdyo ikinci film için olasılığı zaten bırakmıştı. Şimdi de basına röportaj veren yapımcı Roven, bir noktada geliştirilmeye başlanacak olan bir devam filmi olacağını doğruladı.

mark wahlberg uncharted sully

Özellikle seriyi devam ettirme arzusu olup olmadığı sorulduğunda Roven, “Oh evet! Filmi çekerken gerçekten iyi vakit geçirdik. Hayranlar filmi gerçekten sevdi ve oyun hakkında hiçbir şey bilmeyen insanlar da filmi gerçekten sevdi. Bu yüzden kesinlikle bir tane daha yapmak istiyoruz” şeklinde cevap verdi.

Uncharted filminde Tom Holland kurnaz ve karizmatik maceracı Nathan Drake’i, deneyimli aktör Mark Wahlberg ise onun akıl hocası ve sağ kolu Victor “Sully” Sullivan’ı canlandırıyor. İkili ilk Uncharted oyununda olduklarından oldukça gençti. Film de ilk oyunun öncesini anlattığı için burada daha da gençler.

Bu ay dolu dolu geçecek: PS Plus kütüphanesine yeni eklenecek oyunlar belli oldu!

Bu ay dolu dolu geçecek: PS Plus kütüphanesine yeni eklenecek oyunlar belli oldu!

PS Plus abonelerine önümüzdeki ay sunulacak yapımlar belli oldu. İşte PlayStation Plus Ağustos 2023 oyunları…

Uncharted 2 filminin serinin ilk oyununa uyarlanıp uyarlanmayacağını görmek ilginç olacak. Filmde Elena Fisher ve Sam Drake gibi karakterleri görmek ve onları kimin canlandıracağını düşünmek gerçekten heyecan verici. Siz Uncharted 2 filmi için heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

source site-28