Piyasa Uzmanları Bitcoin İçin 2023 Yıl Sonu Fiyat Tahminlerini Açıkladılar!

Kripto para piyasası son günlerde yatay hareketlerine devam ediyor. Yatırımcılar 30.000 doların üzerinde bir kalıcılık beklerken analistlerden 2023 sonu için tahminler gelmeye devam ediyor.

Sektör Uzmanları Bitcoin Fiyatının Yıl Sonuna Kadar 35.000 Doları Aşacağını Tahmin Ediyor

Aralarında Adam Back, Paolo Ardoino ve Giacomo Zucco’nun da bulunduğu önemli uzmanlar, lider kripto para biriminin sürekli büyümesine duydukları güveni ifade ettiler.

Kriptografik teknolojiler ve blok zinciri alanındaki çalışmalarıyla tanınan Adam Back, Bitcoin’in bu yılın sonuna kadar 35.000 dolar sınırını aşma potansiyeline olan inancını teyit etti.

Back’in görüşleri, Bitcoin ve blok zinciri teknolojilerine odaklanan lider bir şirket olan Blockstream’in CEO’su olarak üstlendiği rol nedeniyle kripto para topluluğunda özellikle değer görüyor. Öte yandan Adam Back’ın Bitcoin kurucusu Satoshi Nakamoto olduğu da iddia ediliyor.

Bitfinex ve Tether’in Baş Teknoloji Sorumlusu (CTO) Paolo Ardoino da bu görüşe katıldığını vurguladı.

Bitfinex ve Tether, kripto para borsası ve stablecoin sektörlerinin önde gelen oyuncularıdır. Ardoino’nun dijital varlık alanındaki uzmanlığı, Bitcoin’in olumlu gidişatına ilişkin öngörüsüne ağırlık kazandırıyor.

Tanınmış bir Bitcoin danışmanı ve savunucusu olan Giacomo Zucco, Bitcoin’in yükselişini öngören uzmanlar korosuna katıldı.

Zucco’nun görüşleri, kripto para biriminin altında yatan teknoloji ve piyasa dinamikleri konusundaki derin anlayışı göz önüne alındığında önem taşıyor. Yılsonuna kadar Bitcoin fiyatının 35.000 doların üzerine çıkacağını söylemesi piyasadaki iyimserliği daha da artırıyor.

Sektörün içinden gelen bu isimlerin ortak hissiyatı, devam eden piyasa gelişmeleri ve kripto paralara yönelik artan kurumsal ilgi zemininde yankı buluyor.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5