Önde Gelen Fon Yöneticisinden Solana İçin Boğa Açıklaması: “Son Düşüşler Kimseyi Yanıltmasın”

150 milyon dolarlık bir fon yöneten mrgn grubunun kurucusu Mac Brennan, Solana’daki (SOL) boğa ihtimalini tartıştı.

Brennan, merkeziyetsiz uygulamalarda (dApp’ler) ne kadar sermaye bulunduğunun bir ölçüsü olan Solana’nın kilitli toplam değerinin (TVL) yakın gelecekte önemli ölçüde artabileceğini savundu.

Brennan bir Twitter paylaşımında SOL’ün TVL’sini Ethereum’un TVL’siyle karşılaştırarak SOL’ün TVL’sinin şu anda doğrulayıcılara stake edilen değerinin yalnızca %3’ü olduğunu, Ethereum’un TVL’sinin ise stake edilen değerinin %60’ı olduğunu belirtti.

Bu farkın kısmen SOL’de likit stake tokenlerinin (LST’ler) olmamasından kaynaklandığını açıkladı.

Brennan, LST’ler SOL’de daha popüler hale geldikçe TVL’nin de buna bağlı olarak yükseleceğini tahmin ediyor. SOL’ün TVL’sinin stake edilen değere oranının Ethereum’un yarısına ulaşması halinde TVL’sinin 3 milyar dolar civarında olacağını söyledi. Bu oran Ethereum’unkiyle eşleşirse, SOL’ün TVL’si kripto para dünyasında Ethereum’un ardından en yüksek ikinci TVL olacak.

Brennan ayrıca, SOL’de yaklaşmakta olan dApp’lerin çoğunun pre-token olduğuna, yani daha fazla sermaye ve kullanıcı çekebilecek kendi yerel tokenlerini henüz piyasaya sürmediklerine dikkat çekti.

Merkeziyetsiz finans (DeFi), non-fungible tokenler (NFT’ler) ve yakında tokenlerini piyasaya sürmesi beklenen veri oracle’ları alanlarında gelecek vaat eden birkaç proje örneği sıraladı.

Bu token lansmanlarının Solana’nın TVL’sini ve ekosistem büyümesini daha da artıracağını iddia etti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4