‘Hesaplandı’ SHIB Fiyatı Ne Zaman Sıfırları Atacak!

Shiba Inu ekosistemi, katman-2 protokolü Shibarium’un tanıtımının ortasında türbülansla karşı karşıya kaldı. SHIB fiyatı kayda değer bir düşüş yaşadı ve yeniden zemin kazanmak için mücadele etti. Buna rağmen, iyimserler hala Shiba Inu’da bir yükseliş potansiyeli olduğunu öngörüyor. Topluluk ve yapay zeka Shiba Inu’nun sıfırları atıp 0,001 dolara ve 0,1 dolara ulaşma olasılığını tartışıyor.

SHIB fiyatının 0,01 dolara ulaşmasına ne kadar kaldı?

Araştırmacılar Shiba Inu’nun 0,01 dolara ulaşmasının matematiksel olarak mümkün olup olmadığı üzerinde duruyor. SHIB’nin 0,01 dolara ulaşması fikri çok uzak görünse de, tamamen mantıksız değil. Yalnızca piyasa değeri göz önüne alındığında, Shiba Inu’nun mevcut 4,8 milyar dolarlık değerinden önemli ölçüde genişlemesi gerekecek.

Özellikle, 0,01 dolarlık bir token fiyatı, 5,8 trilyon dolarlık bir piyasa değeri gerektirecek. İlginç bir şekilde, 5,8 trilyon dolarlık bir değerleme SHIB’i teknoloji devi Apple’dan daha önemli bir varlık olarak konumlandıracaktır. Bu hedef büyük ölçüde spekülatif gibi. Bununla birlikte, bilinen bir veri analitik platformu önümüzdeki on yıllar içinde bu olasılığı öngörüyor! Ve elbette, Apple’ın değerlemesi mevcut noktasını büyük ölçüde aşmış olacak.

Telegaon Shiba Inu fiyat tahmini

0,01 dolar tahmininin matematiği

Özellikle Shiba Inu topluluğu, SHIB’nin değerini yıllar geçtikçe yukarı çekmek için birçok girişimde bulunuyor. Token yakma uygulaması da bu çabalardan biri. Şu anda dolaşımda yaklaşık 579 trilyon SHIB tokeni var. Kripto topluluğu bu sayıya SHIB Army’nin 410 trilyondan fazla token yakmasının ardından ulaştı. Son 24 saat içinde, Shiba Inu yakma oranı pozitif büyüme gösterdi. Şu anda 644.488.310 tokenin dolaşımdan kalkmasıyla %386’ya ulaştı.

Shiba Inu Shiba Burn verileri

Topluluk her gün 644 milyon SHIB yakarsa, dolaşımda 100 milyar tokena ulaşmak onlarca yıl alacaktır. Matematiksel olarak bu, SHIB başına 0,01 dolar ile 100 milyar arz için 2156 yıl demek. Bu arada, Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, geçtiğimiz günlerde Shiba Inu topluluğu 24 saat içinde bir milyardan fazla token yaktı. Artan yanma değeri, Shibarium’un yayına girmesiyle birlikte ortaya çıktı.

Yapay zekaya göreSHIB fiyatının 0,1 dolara ulaşma projeksiyonu

Tanınmış yapay zeka sohbet robotu ChatGPT, kısa bir süre önce Shiba Inu’nun 0,1 dolara ulaşması için potansiyel zaman çizelgesini öngördü. ChatGPT’nin projeksiyonu, Shiba Inu’nun yönünü şekillendirebilecek birden fazla faktöre atıf yapıyor. Bu doğrultuda potansiyel zaman çizelgesini 2029’a koyuyor. Bu projeksiyon, analitik platform Telegaon tarafından bu ayın başlarında yapılan tahminden daha yüksek. Telegaon, Shiba Inu’nun 2029 yılına kadar maksimum 0,000588 dolar fiyatına ulaşacağını öngördü.

Bu yazının yazı sırasında SHIB 0,00000821 dolardan işlem görüyor. 2029’a kadar 0,1 dolar hedefine ulaşması için altı yıl içinde %1,217,926’lık olağanüstü bir yükseliş kaydetmesi gerekiyor. Piyasalar en son 2021’deki olağanüstü ralli sırasında böyle bir yükselişe tanık oldu. Ancak, Shiba Inu’nun mevcut dolaşımdaki arzı göz önüne alındığında, benzer bir yükselişi tekrarlamak oldukça zor. Böyle bir ralliye ilişkin anlatılar ortaya çıksa da, bazı sektör liderleri şüpheci kalmaya devam etti. Eski ABD Kongre adayı David Gokhshtein, SHIB’nin 0,01 dolara ulaşması halinde hesabını sileceğine söz verdi. Ona göre meme coin için en iyi hedef fiyat 0,001 dolar.

SHIB

Fiyat artışına katkıda bulunan faktörler neler?

ChatGPT’nin öngörüsüne katkıda bulunan önemli bir husus, Shiba Inu ekibinin yeni projeler ve stratejik ortaklıklar geliştirmeye devam etmesi. Bu girişimlerin SHIB için artan talep yaratarak değerini hedeflenen eşiğe doğru itmesi mümkün. Ayrıca, şimdiye kadar 410,6 trilyon tokenın yakıldığı yakma kampanyası da önem taşıyor. Artan yakımlar arzın azalmasına yol açıyor. Böylece fiyatları etkili bir şekilde yukarı çekiyor. Daha geniş kripto pazarının önümüzdeki yıllarda beklenen büyümesi ChatGPT’nin projeksiyonunu daha da güçlendiriyor. Piyasa çekiş kazanmaya devam ettikçe, SHIB’in bu genişleme dalgasına binmesi mümkün. Böylece, yukarı doğru bir yörünge oluşturma imkanına sahip olur.

ChatGPT ayrıca Shiba Inu’nun 2029 yılına kadarki performansını etkileyebilecek birkaç ek değişkenin de altını çiziyor. Shiba Inu’nun işletmeler ve kurumlar tarafından benimsenmesi, faydasını doğrulayacak ve potansiyel olarak talebi artıracaktır. Shiba Inu ile ilgili yeni ürün ve hizmetlerin piyasaya sürülmesi, SHIB’in cazibesine katkıda bulunabilir. Ancak bu tahmin, kripto piyasasının değişken doğası gibi önemli bir uyarıyı da beraberinde getiriyor. Çünkü, piyasa duyarlılığı ve düzenleyici zorluklar da dahil olmak üzere çeşitli faktörler SHIB fiyatının yönünü önemli ölçüde etkiliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1