Gizli Mücevherler! Bu 3 Altcoin Sinyali Verdi

Kripto para dünyasında üç altcoin için artış sinyali var. Fiyatı yukarı yönlü olma ihtimali yatırımcıları cezbediyor. Detaylara bakalım.

Altcoin Shiba Inu artıyor

Altcoin SHIB fiyatı son 24 saatte 5.4% yükselişle 0.0000083 dolar seviyesine ulaştı. Buna göre son bir haftada 0.000010’dan şu anki fiyatına geçerek %14.0 düşüş yaşadı. Aşağıdaki grafik Shiba Inu’nun son 24 saatteki (solda) fiyat hareketini ve oynaklığını geçen haftaki (sağda) fiyat hareketiyle karşılaştırmaktadır. Gri bantlar, hem günlük hem de haftalık fiyat hareketleri için oynaklığı ölçen Bollinger Bantlarıdır. Bantlar ne kadar genişse veya herhangi bir anda gri alan ne kadar büyükse, oynaklık o kadar büyük oluyor.

Altcoin SHIB’in işlem hacmi geçtiğimiz hafta %0,25 düşen dolaşımdaki arzı ile birlikte %53,0 azaldı. Bu da dolaşımdaki arzı 589,33 trilyon seviyesinde. Verilerimize göre, SHIB için mevcut piyasa değeri sıralaması 4,87 milyar dolarla 15. sırada yer alıyor.

Altcoin LINK fiyatı son 24 saat içinde %3,08 artarak 6,34 dolara yükseldi. Bu da geçtiğimiz haftaki eğiliminin tersi yönünde, 6,82 dolardan mevcut fiyatına geçerek %8’lik bir kayıp yaşadı.  LINK’in tüm zamanların en yüksek seviyesinin 52,70 dolar olduğunu belirtelim. Aşağıdaki grafik, Chainlink’in son 24 saatteki fiyat hareketini ve oynaklığını (solda) geçen haftaki fiyat hareketiyle (sağda) karşılaştırmaktadır. Gri bantlar, hem günlük hem de haftalık fiyat hareketleri için oynaklığı ölçen Bollinger Bantlarıdır.

Kripto paranın işlem hacmi geçtiğimiz hafta boyunca %27 düştü. Buna göre %0,34 azalan genel dolaşım arzı ile birlikte hareket etti. Dolaşımdaki arz 538,10 milyon seviyesinde yer alıyor. Diğer taraftan verilerimize göre, altcoin LINK’in mevcut piyasa değeri 3,41 milyar dolar. Buna göre 23. sırada yer alıyor.

Monero için artış eğilimi

Geçtiğimiz 24 saat içinde Monero‘nun fiyatı %3,18 düşüşle 142,99 dolara geriledi. Bu, 155 dolardan %8’lik bir kayba işaret ediyor. Buna göre geçen haftaki olumsuz eğilimini sürdürüyor. Aşağıdaki grafik Monero’nun son 24 saatteki fiyat hareketini ve oynaklığını (solda) geçen haftaki fiyat hareketiyle (sağda) karşılaştırmaktadır. Gri bantlar, hem günlük hem de haftalık fiyat hareketleri için oynaklığı ölçen Bollinger Bantlarıdır.

Altcoin

Kriptokoin.com olarak baktığımızda altcoin Monero işlem hacmi, geçen hafta %29 düştü. Diğer taraftan dolaşımdaki arzda da %0,04’lük bir artış oldu.  Buna göre bu da dolaşımdaki arzı 18,15 milyona çıkardı. Verilerimize göre, altcoin XMR için mevcut piyasa değeri sıralaması 2,60 milyar dolarla 28. sırada yer alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-3