Bu 8 Altcoin Pik Yapabilir!

Ağustos tahminleri gelmeye başladı. Şimdi 8 altcoin için önemli artışların olacağına dair işaretler var. Bu altcoinlerin hangileri olduğuna bir bakalım.

Ağustos 2023’te kâr getirecek altcoin seçkisi

İlk olarak altcoin Ethereum var. Ethereum, Bitcoin’den sonra en değerli ikinci dijital varlık. Ayrıca birçok yönden bir numaralı altcoin. Muhtemelen birden fazla token protokolü ortaya çıkaran en uyarlanabilir ekosistemdir. İnovasyon ve yüksek benimseme ile desteklenmektedir.

İkinci sırada altcoin Litecoin var. Geliştirilmiş bir blockchain ile gelen ilk altcoinlerden biridir. Buna göre işlem hızlarını artırır ve tekelci yolları da ortadan kaldırır. Diğer taraftan çok sayıda seçenek ve ölçeklenebilir işlevsellik ile bir değer deposu olarak ortaya çıkmıştır. Ayrıca, herhangi bir arıza olmaksızın büyük hacimli arzı idare eder. Bugün 84 Milyon coin ile sınırlandırılmıştır.

Altcoin XRP ve Cardano

Altcoin XRP, Ripple’ın açık kaynaklı bir halka açık blockchain üzerinde çalışan kripto parasıdır. Geliştiriciler bunu daha ucuz ve daha hızlı ödemeleri kolaylaştırmak için yarattı. Protokol, gerçek zamanlı brüt ödeme sistemi ile işlemlere kolaylık getiriyor. Bugün, toplam piyasa değeri 19 milyar dolar. Diğer taraftan yatırımcılar bu rakamın yükselmesi konusunda umutlu. Ripple’ın yasal sorunlarına rağmen, kripto para her cephede tutarlı bir ilerleme gösteriyor.

Altcoin Cardano, diğer coinlerin karşılaştığı birçok sorunu çözmek için bir proof-of-stake mekanizması uyarladı. İşlem süresini hızlandırır ve daha az enerji tüketir. Aynı zamanda, benzersiz bir akıllı sözleşme işlevselliği ile ortaya çıktı. Halka açık bir blockchain üzerinde çalışan bu sözleşme, eşler arası işlemleri kolaylaştırırken çok daha az zaman alır.

Dogecoin

Dogecoin (DOGE) fiyatı şu anda uzun vadeli bir yükseliş formasyonu içinde işlem görüyor. Ayrıca kısa vadeli bir düşüş formasyonunun üzerine çıktı. Yakın gelecekte yükselmeye devam etme potansiyeline sahip. Son zamanlarda, DOGE’nin Elon Musk tarafından Twitter-‘X’ Ödemelerine ekleneceği söylendi. Bunun doğru olduğu ortaya çıkarsa, altcoin DOGE’nin fiyatında önemli bir artışa yol açabilir.

altcoin

Kasım 2022’den bu yana altcoin Dogecoin’in fiyatı azalan bir paralel kanal içinde işlem görüyor. Bu, çoğu durumda kırılmalara yol açan bir yükseliş formasyonudur. Şu anda fiyat, kanalın orta çizgisinin (0,75 doların) üzerine çıkma sürecinde. Başarılı olması halinde, kanalın direnç çizgisi olan 0,95 dolara yükselebilir. Teknik göstergeler, DOGE fiyatının yakın gelecekte yükselmeye devam edeceğini gösteriyor. En yakın hedef 0,95 dolar ve potansiyel olarak 0,15 dolar.

Solana ve Chainlink

Analist Inmortal’ın altcoin Solana (SOL) için iyimser bakış açısı, güçlü bir Ethereum (ETH) rakibi olmasından kaynaklanıyor. Analist, 2025 yılına kadar mevcut değerinin 10 katından fazla kayda değer bir yükseliş öngörüyor. Bu olumlu görünümün nedenlerinden biri, Solana’nın %100 çalışma süresine sahip olan ve son çeyrekte hiçbir kesinti bildirmeyen etkileyici geçmiş performansıdır. Buna göre bu durum tahmine güvenilirlik katmaktadır.

Bununla birlikte, potansiyel yatırımcılar büyüme yolunun tamamen pürüzsüz olmayabileceğini unutmamalıdır, çünkü Inmortal yukarı doğru yörüngesine devam etmeden önce 20 dolar işaretinin altında kısa vadeli bir düşüş önermektedir. Inmortal, bir yıllık birikimin ardından önemli bir yukarı yönlü hareket yaşayacağına inandığı merkezi olmayan bir oracle ağı olan Chainlink’i (LINK) yakından izliyor. Altcoin LINK’in değerinin düşük olduğunu düşünen Inmortal’ın grafik analizi, mevcut işlem değeri olan 7,59 dolara kıyasla 20 dolara yaklaşan potansiyel bir ralliye işaret ediyor.

Altcoin Shiba Inu

Kripto para piyasasındaki son dalgalanmalara rağmen, en popüler ikinci meme coin olan altcoin Shiba Inu’nun (SHIB) fiyatı son birkaç hafta içinde durgun bir performans sergiledi. Diğer altcoinler önemli kazançlara tanık olurken, altcoin Shiba Inu’nun değeri nispeten sabit kaldı. Bununla birlikte, kriptokoin.com olarak baktığımızda makine öğrenimi algoritmalarıyla desteklenen popüler bir fiyat tahmin aracı, SHIB için yakın gelecekte hafif bir yükseliş öngörüyor ve bu benzersiz dijital varlığı elinde tutanlar için biraz daha iyi günlerin geleceğine işaret ediyor.

altcoin

Kripto analiz platformu PricePredictions tarafından kullanılan gelişmiş makine öğrenimi algoritmaları, SHIB’nin 25 Ağustos 2023’te 0,000007828 dolardan işlem görmesini bekliyor. Bu fiyat projeksiyonu, Shiba Inu’nun mevcut fiyatına kıyasla yaklaşık %0,7’lik olası bir yükseliş anlamına geliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1