Bitcoin Yatırımcısı Cathie Wood Alım Modundan Çıktı, Satışlara Devam Ediyor!

Bitcoin boğası Cathie Wood’un şirketi Ark Invest uzun süre Coinbase ve Robinhood hissesi topladı.

Öyle ki SEC’in Coinbase’e açtığı dava sonrası yaşanan düşüşler bazı yatırımcıları tedirgin ederken Cathie Wood gibi yatırımcılar düşüşleri fırsat görerek alımlarına devam etti.

Ancak Coinbase hissesinde Temmuz ayında yaşanan yükselişi değerlendiren Ark Invest, Coinbase hisse senedi fiyatı 114.43 dolar ile yılın en yüksek seviyesine ulaşmasıyla hisse satışı yapmıştı.

BusinessInsider’in haberine göre, hisse satışlarına devam eden Ark Invest, yaklaşık 105 bin dolar değerinde 1.055 Coinbase hissesi sattı.

Ark Invest Coinbase hissesi dışında ilk kez Robinhood hissesi de sattı. Buna göre şirket 4.8 milyon dolar değerinde 373.175 Robinhood hissesi sattı.

Ark Invest’ın Coinbase hissesi satışlarına devam etmesi Coinbase’in 3 Ağustos’ta açıklayacağı ikinci çeyrek mali sonuçlarından önce geldi.

Bu noktada satışları değerlendiren analistler, Ark Invest’in hisse satışlarının çeyrek raporu nedeniyle kripto pazarında önümüzdeki haftalarda düşüş eğiliminin olacağına dair ipucu verdiğini belirtti.

Bilindiği üzere Ark Invest uzun bir süre Coinbase hissesi toplamıştı.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4