Bitcoin Tahmini Yükselten Cathie Wood’tan Yeni BTC Açıklaması! “BTC, Para Devrimini Başlattı!”

Ark Invest’in CEO’su Cathie Wood, 1 milyon dolarlık Bitcoin tahminiyle adından sıkça söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde 1 milyon dolarlık 2030 BTC hedefini 1,5 milyon dolara çıkaran Cathie Wood, yeni açıklamalarda bulundu.

Barron’s ile yakın tarihte bir röportaj yapan Wood, ABD’deki bazı bankaların iflasından sonra Bitcoin’in yaşadığı yükselişin BTC’nin olumlu geleceği olduğuna dair büyük bir işaret olduğunu söyledi.

Bitcoin ve kripto konusunda yükseliş fikrinin devam etmesinin nedenlerini açıklayan ünlü CEO, ilk nedenin yatırımcıların Bitcoin’i bir değer deposu olarak görmeleri olduğunu belirtti.

Bu noktada Wood, Bitcoin değer deposu olarak seçilmesinin para devrimini başlattığını iddia etti.

“Yatırımcılar Bitcoin’i servetleri için güvenli bir değer deposu olarak gördükleri için ABD bankalarının iflasları sonrasında 19.000 dolardan 30.000 dolara yükseldi.

Bitcoin’deki yükselişimin diğer nedenleri arasında merkezi olmayan finansın (DeFi) büyüme potansiyeli ve NFT’ler ile metavese’ün gelişmeye devam etmesi yer alıyor.”

Cathie Wood, Bitcoin dışında yatırım yaptığı Coinbase hissesi (COIN) hakkında da görüşlerini paylaştı.

SEC’in Coinbase’e açtığı davaya rağmen COIN’in yeni zirvelere ulaşacağını düşünen Wood, “Coinbase’in pek çok rakibi ABD’deki düzenleyici baskı nedeniyle ya ABD’ye girmedi ya da ABD’den ayrıldı. Coinbase ise savaşmak için kaldı. Bu yüzden Coinbase’in yükselişle ödüllendirileceğini düşünüyoruz.” dedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4