Binance Listeli Bu Altcoin İçin Düşüş Sinyali: Ekibi Satıyor!

On-chain dedektifleri, Chiliz (CHZ) ekibinin üstlendiği yüklü miktarda CHZ transferi raporluyor. Bu işlemler Binance üzerinden gerçekleşti ve altcoin fiyatında hafif bir düşüş izledi.

Chiliz ekibi Binance cüzdanına milyonluk altcoin yığdı

Lookonchain’in raporuna göre, son 24 saat içinde Chiliz ekibi, Binance’e 25 milyon adet CHZ gönderdi. Bu fiat bazında 1.53 milyon dolarlık devasa bir transfer anlamına geliyor.

Bundan saatler sonra ünlü trade firması Wintermute, ekibin işlemlerine eşlik etti. Wintermute ile bağlantılı bir cüzdan, Binance’e 1.71 milyon dolar değerinde CHZ (28 milyon adet) yatırdı. Altcoin fiyatı şu anda hafifçe kırmızıya dönerek 0.06051 dolardan işlem görüyor. Potansiyel bir satış fiyatı daha da aşağıya çekebilecek güçte…

Lookonchain şu anda günün yüklü CHZ transferlerinden herhangi bir satış bildirmedi. Kriptokoin.com olarak gelişmenin ayrıntılarını bu sayfadan aktarıyor olacağız. Endişeye neden olan transferler bir yana, Chiliz piyasadaki son hamleleriyle konumunu güçlendiriyor

Chiliz (CHZ): Blockchain aracılığıyla hayran etkileşimini güçlendiriyor

Chiliz hem bir altcoin hem de spor ve eğlenceye adanmış bir platformdur. Chiliz’in altcoin alanındaki benzersiz özelliği, taraftarların favori takımları ve oyuncularıyla Fan Tokenları aracılığıyla etkileşime girmesine olanak sağlamasıdır. Bu altcoin sahipleri, oy hakları ve ödüller de dahil olmak üzere çeşitli deneyimlere özel erişime sahip olacak.

Chiliz’den önce hayranlar, ünlüler veya spor takımları arasındaki uçurum çok büyüktü. Altcoin projesi Chiliz, bu uçurumun kapatılmasına yardımcı oldu. Yine de taraftarları favori takımlarıyla veya ünlülerle buluşturma talebi hâlâ artıyor. Dolayısıyla Chiliz bu talebi karşılamaya hazır, bu da onu gerçekten gizli bir mücevher haline getiriyor.

Ayrıca spor sektörü inanılmaz bir hızla büyüyor. Bu, Chiliz’e daha da fazla fayda sağlayacak. Önemli büyüme potansiyeli göz önüne alındığında onu harika bir altcoin haline getirecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2