Binance Destekli Bu 5 Altcoin ‘Sıradaki Hızlı Atlar’ Olabilir!

Dünyanın en büyük kripto para borsasının aynı zamanda sektörün en iyi launchpad’lerinden birinin sağlayıcısı olması şaşırtıcı değil. Binance Launchpad, detaylara eşsiz bir özen gösteriyor. Ayrıca, yalnızca yüksek kaliteli projelerin listelenmesini sağlamak için katı inceleme prosedürlerine sahip. Kripto endüstrisinin kâsesi olarak görülen Binance Launchpad’de listelenmek, kripto girişimleri için büyük bir kazanç ve büyük bir pazarlama desteği olarak kabul ediliyor. Uzmanlar, bir sonraki boğa koşusu için Binance Launchpad’deki en iyi 5 altcoin projesini paylaşıyor.

STEPN (GMT): Sporu sevdiren altcoin projesi

STEPN, Solana Blockcahain’de GameFi unsurları içeren, kendi tarzında bir “Web3 yaşam tarzı uygulaması”. “Move-to-Earn” olarak adlandırılan yeni bir kategori oluşturmak için bir Play-to-Earn (P2P) oyununun özelliklerini bir fitness uygulaması ile birleştiriyor. Kullanıcılar, yürürken, koşarken veya jogging yaparken oyun içi para kazanmak için kullanabilecekleri NFT spor ayakkabıları satın alıyor.

STEPN, milyonlarca kullanıcıyı daha sağlıklı bir yaşam tarzı izlemeye teşvik ederek fitness uygulamaları pazarında devrim yaratmayı hedefliyor. Uygulama, kullanıcıların gerçekten egzersiz yaptığını kanıtlayan “Proof-of-Move” mekanizmasıyla çalışıyor. Ayrıca, işleyen bir GPS sistemi gibi çeşitli sorunları çözüyor. Buna ek olarak, STEPN kullanıcıları finansal olarak teşvik ediyor. Bu doğrultuda, sosyal ödül unsurları sunmayı planlıyor. Dahası, karbon nötrlüğüne başarılı bir şekilde katkı sağlıyor.

Radiant Capital (RDNT): DeFi ekosistemini geliştiren bir altcoin

Radiant DAO’nun birincil amacı, birden fazla borç verme protokolü ve Blockchan’deki milyarlarca parçalı likiditeyi güvenli, kullanıcı dostu ve sermaye açısından verimli tek bir cross-chain protokolü altında birleştirmek. Parçalı likiditeyi bu şekilde birleştirerek, genel DeFi ekosistemini geliştirmeyi amaçlıyor. Ayrıca, kullanıcılar için daha sorunsuz bir deneyim yaratmayı amaçlıyor.

Kullanıcılar, Radiant’ın LayerZero ve Stargate istikrarlı yönlendirici arayüzü ile entegrasyonları aracılığıyla dakikalar içinde sorunsuz bir şekilde cross-chain varlık yatırabilir ve ödünç alabilir. Bu da borç verme, ödünç alma, köprüleme ve takas için birden fazla işlem gerektirmeyle ilgili birçok DeFi sorununu çözüyor.

Hashflow (HFT): Topluluğun yönettiği bir altcoin projesi

Hashflow yönetişimi, oylama haklarının staked HFT miktarına ve HFT’nin kilitli kaldığı süreye göre belirlendiği bir oy-emanet (ve) token modelini izliyor. Stake tokenleri, kullanıcılara protokolün geleceğini oylama ve yönetme hakkı veriyor. Buna protokol ücretleri, pazarlama ve kod geliştirme ile ilgili kararlar da dahil. Bu arada Hashflow’ı topluluk yönetiyor.

Altcoin

Hashverse, ilk hikaye tabanlı, oyunlaştırılmış DAO ve yönetişim platformu. Staked tokenlar, kullanıcıların Hashverse içindeki sağlık ölçümlerini belirlemek için kullanılıyor. Kullanıcıların, katılımı ve gerçek kullanımı artırmanın bir yolu olarak, Hashverse içindeki sağlıklarını korumak için staked tokenlerinin miktarını ve süresini sürekli olarak ayarlamaları gerekiyor. Bu arada protokol, topluluğun en aktif üyelerini ödüllendirmeye devam edecek. Ayrıca, Hashverse’teki varlıkları bu ödüllerin kullanılmasında önemli bir rol oynayacak.

Arkham (ARKM): AI destekli bir analiz platformu

Arkham, Blockchain ve on-chain verileri anonimleştirmek için yapay zeka (AI) kullanan bir Blockchain analiz platformu. Platformun iki ana bileşeni Analitik Platform ve Intel Exchange. Analitik Platformu, çeşitli varlıklar, borsalar, fonlar, balinalar ve tokenler hakkındaki analizleri kapsıyor. Örneğin, portföy varlıklarını, işlem geçmişini, borsa akışlarını, ağ ilişkilerini ve diğer on-chain analitikleri kontrol etmeniz mümkün. Intel Borsası ise herkesin ödüller, açık artırmalar veya DATA Programı aracılığıyla adres etiketleri ve diğer istihbaratları alıp satmasına olanak tanıyor.

Bu ayın başlarında Arkham, “dünyanın ilk on-chain istihbarat borsasını” duyurdu. Ayrıca, ARKM tokenini Binance launchpad aracılığıyla piyasaya sürdüğünü açıkladı. Kripto Twitter’ın bu habere tepkisi tahmin edeceğiniz üzere iki zıt yönde oldu.

Maverick Protocol (MAV): DeFi verimsizliklerine çözüm arıyor

Maverick Protocol, Maverick AMM tarafından desteklenen, endüstri verimliliğini artırmaya odaklanan bir DeFi altyapı sağlayıcısı. Maverick’i, Founders Fund, Pantera Capital, Coinbase Ventures, Binance Labs, Circle Ventures ve Gemini destekliyor. Maverick, kullanıcıların likiditelerini en çok iş yapabilecekleri yere koymalarına yardımcı oluyor. Böylece, DeFi’den kaynaklanan verimsizliği ortadan kaldırıyor. Bunları 3 aşamada inşa ediyor:

  • Sermaye Verimliliği: İlk Dinamik Dağıtım AMM’sini başlattı.
  • Likidite Teşvik Etkinliği: Likidite şekillendirme aracını başlattı.
  • Oylama Emaneti: ve-Modeli ve metaprotokol tasarımı.

Kriptokoin.com olarak hazırladığımız makaledeki projeler kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım ve trade yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı tavsiye ederiz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Risk Açıklaması: Kriptokoin.com’da yer alan yazılar ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bitcoin ve kripto para birimleri yüksek risk içeren varlıklar olup, bu para birimlerine yatırım yapmadan önce gereken özeni göstermeli ve kendi araştırmalarınızı yapmalısınız. Bitcoin ve kripto para birimlerine yatırım yaparak paranızın bir kısmını veya tamamını kaybedebilirsiniz. Transferlerinizin ve işlemlerinizin kendi sorumluluğunuzda olduğunu ve meydana gelebilecek kayıpların sizin sorumluluğunuzda olduğunu unutmayın. Kriptokoin.com herhangi bir kripto para biriminin veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez veya Kriptokoin.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Kriptokoin.com ve sitede yer alan makalelerin yazarları yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, bu yazıdaki şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar üçüncü parti reklam kanalları aracılığıyla gerçekleştirilmektedir. Ayrıca Kriptokoin.com sponsorlu makalelere ve basın bültenlerine de sitesinde yer vermektedir. Bu nedenle Kriptokoin.com’dan yönlendirilen reklam linkleri Kriptokoin.com onayından tamamen bağımsız olarak sitede yer alır ve reklam linkleri ile yönlendirilen ziyaretler ve açılır pencereler kullanıcı sorumluluğundadır. Kriptokoin.com’da yer alan reklamlar ve sponsorlu makalelerdeki linklerle yönlendirilen sayfalar hiçbir surette Kriptokoin.com’u bağlamaz.

Uyarı: Kriptokoin.com’a ait haber içeriklerinden kaynak gösterilip, link verilerek alıntı yapılması Kriptokoin.com’un iznine tabiidir. Sitedeki hiçbir içerik izinsiz olarak kopyalanamaz, çoğaltılamaz veya herhangi bir platformda yayımlanamaz. Kriptokoin.com’a ait kod, tasarım, yazı, grafik ve diğer tüm içerikleri fikri mülkiyet hukuku ve ilgili mevzuatlara aykırı biçimde kullananlar hakkında yasal işlem başlatılacaktır.

Sorumluluk Reddini Göster


source site-1