Balinalar Çılgınca Altcoin Topluyor! COMP İse Zor Durumda

On-chain veriler, merkezi borsalara COMP yığan balinaların, 2 altcoin için çılgınca satın alma eğilimini ortaya koydu. Hatta bir balina, bu projenin toplam arzının %10’unu satın aldı.

Bu altcoin balinası, PERP arzının %10’unu topladı

Ember’in raporuna göre, devasa büyüklükte bir yatırımcı son iki gün içinde merkezi borsalardan 7,06 milyon dolar değerinde PERP topladı. Bunun öncesinde, Bithumb cüzdanına toplam 4.700 ETH yartırdı. Ardından hepsini WETH ile takas edip başka bir cüzdana aktardı.

Son işlemde balina, 4.509 WETH bakiyesiyle 7,06 milyon dolar değerinde 6,8 milyon PERP satın aldı. Satın alma fiyatı 1,08 dolar olan pozisyon, PERP dolaşım arzının %10’unu temsil ediyor. Fakat, satın alımın ardından altcoin fiyatı %20’nin üzerinde düşüş gösteriyor.

CMC verilerine göre PERP, gün içinde %20 civarında değer kaybetti. Altcoin fiyatındaki düşüşün yukarıdaki balina ile ne kadar ilişkili olduğu bilinmiyor. PERP şu anda 0.78 dolar seviyesinde destek bulmaya çalışıyor.

Kripto analisti Ali Martinez’e göre, Chainlink balinaları son on gün içinde 4 milyondan fazla LINK satın aldı. Bu da toplamda 24 milyon dolarlık şaşırtıcı bir birikimi temsil ediyor. Analist ayrıca LINK/USD günlük grafiğinin ekran görüntüsünü de paylaştı. Analizleri, altcoin fiyatının kısa bir konsolidasyondan önceki dönemde nasıl istikrarlı bir şekilde yükseldiğini gösteriyor.

Martinez’in gönderisine göre Chainlink balinaları, önemli miktarlarda altcoin satın alarak yeni bir yükseliş eğilimi başlattı. Ancak bu eğilimin uzun süre devam edeceğine dair bir belirti yok. Daha önce yedi gün boyunca istikrarlı bir şekilde yükselen LINK, bir miktar dirençle karşılaştı. Fiyat şu anda konsolidasyon aşamasında.

Ali’nin gönderisine yanıt verenlerden biri olan Lucian, rallinin sürdürülebilirliğini ve balinaların niyetlerini sorguladı. Lucian, topluluk satın aldıklarını düşündüğünde balinaların LINK tokenlerini zaten satıp atmadığını soruyor. Başka bir katılımcı, LINK konusunda yükselişte olduğunu belirtti. Ancak Aman, LINK alıcılarına daha iyi bir giriş sağlamak için fiyatın daha da düşebileceğini de sözlerine ekledi.

COMP ise büyük bir satışın eşiğinde olabilir: Altcoin balinaları hazırlık yapıyor

Spot-On-Chain’in raporuna göre, 0x171 ile başlayan bir balina adresi bugün Binance’e 37.728 COMP yatırdı. Bu fiat bazında 1,5 milyon doların borsaya aktığı anlamına geliyor. Balinanın ortalama satın alım fiyatı 39,64 dolar seviyesindeydi. Buna ek olarak balinanın hâlâ Aura Finance platformunda depoladığı 58.000 COMP (2,59 milyon dolar) var. Bunun tahmini toplam zararı 1,32 milyon dolar. Altcoin balinası hızlı bir işlemle elindeki COMP’ları piyasa boşaltmayı tercih edebilir.

Kriptokoin.com olarak Arbitrum’un da (ARB) yoğun bir birikim aşamasında olduğunu aktarmıştık.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1