Akıllı Para, Binance’deki Bu 3 Altcoin İçin Satışa Başladı!

Geçen hafta Binance haberiyle ralli yapan birkaç altcoin, yeni haftada büyük satışlar görüyor. Satış baskının arkasında DWF Labs gibi ünlü şirketler yer alıyor.

DWF Labs, 2x yapan bu altcoin için satışlara başladı

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere Binance, geçen hafta Yield Guild Games (YGG) için yeni bir kalıcı sözleşme başlattı. Duyuruyu YGG fiyatında %200’lük ralli takip etti.

Hafta sonunun raporları, birkaç büyük piyasa oyuncunun artan fiyatları fırsata çevirdiğini gösteriyor. Bunlardan biri olan DWF Labs, Pazar günü Binance cüzdanına yaklaşık 2,1 milyon dolarlık YGG gönderdi. Şirket şu anda hala 16 milyon dolara yakın değere sahip YGG tutmaya devam ediyor. Dikkat çeken nokta, DWF Labs transferinin ardından altcoin fiyatının %50’den fazla değer kaybetmesi.

Bir süredir baskı altında ilerleyen altcoin piyasası, yeni haftayla birlikte nasıl bir seyirde ilerleyecek merak konusu. YGG için satış baskısı, hızla yükselen fiyat doğrultusunda artsa da genel bir yükseliş harekete başlaması bu satış baskısını kıracak. Altcoin şu anda derin bir düzelmenin ardından 0.3492 dolardan işlem görüyor.

Apecoin’de (APE) kırmızı listede: 3 altcoin balinası milyonları sattı

Akıllı para cüzdanlarını izleyen Lookonchain, bir diğer raporda APE üzerinde satış baskını ortaya çıkardı. Rapora göre 3 balina, bugün Binance’e 3.4 milyon dolar değerinde 1.85 milyon APE gönderdi. Balinalardan ikisi daha önce APE rezevlerini staking havuzlarında değerlendiriyor. Son balina, Apecoin Token Dağıtıcısından 5 milyon APE aldı ve OKX ‘e 560 bin APE (1,02 milyon dolar) yatırdı.

APE fiyatı transferler esnasında son 24 saate göre %2 düşüş gösteriyor. Kriptokoin.com‘dan takip ettiğiniz üzere, olumsuz fiyat hareketleri geçen haftadan bu yana sürüyordu. Altcoin bir noktada ATH seviyesi ile farkını %93’e çıkardı.

DODO, DWF Labs satışlarına takıldı

Son zamanlarda yüklüce YGG satan DWF Labs, aynı zamanda Binance cüzdanına devasa miktar DODO yığıyor. Ünlü Web3 yatırım firması, DODO’nun yükselen fiyatından yararlanarak 1 saat önce Binance’e yaklaşık 172.000 dolar değerinde 1 milyon DODO’yu transfer etti. Şu anda DWF Labs, yaklaşık 810.000 dolara tekabül eden 5 milyon DODO’ya sahip.

On-chain izleyicisi @OnchainDataNerd, transferlerle ilgili olarak şunları yazıyor:

DODO %60 artarken, DWF Labs 0,17 dolardan Binance’e 1 milyon (172 bin dolar) yatırmaya başladı. Şu anda hala 5 milyon (820 bin dolar) tutuyorlar. Sonraki adımlarına dikkat edin.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1