Ünlü Saat Markası Altcoin MATIC’i Tercih Etti

Bitcoin ve altcoin dünyasında ortaklıkların son derece önemli var. Projeler için bir anlamda itici güç anlamına geliyor. Japonya’nın ünlü saat markası Casio, kısa bir süre önce Ethereum ağı üzerine kurulu bir Layer-2 ölçeklenebilirlik platformu olan Polygon (MATIC) ile heyecan verici bir işbirliği yaptığını açıkladı. Detaylara bakalım

Altcoin MATIC ile Blockchain inovasyonunu kucaklamak

Casio’nun blockchain teknolojisi dünyasına girişi, inovasyonu kucaklamada önemli bir adımı işaret ediyor. Ortaklık, altcoin Polygon’un blockchain platformunda sevilen bir Casio ürünü olan sanal G-SHOCK saatlerinin yaratılması etrafında dönüyor.

Altcoin MATIC ile bu çığır açan ittifakın bir parçası olarak Casio hamle yaptı. Buna göre, “G-SHOCK CREATOR PASS” adlı büyüleyici bir NFT koleksiyonunu tanıttı. Bu özel NFT’ler yalnızca 15.000 adetle sınırlı. Ayrıca şanslı sahipleri için bir dizi ilgi çekici fırsatlar sağlıyor.

NFT’ler ile olasılıklar dünyasının kilidini açmak

Bu NFT’lerin sahipleri heyecan verici bir alana, VIRTUAL G-SHOCK topluluğuna erişim kazanacaklar. Bu dijital anahtarlar, çeşitli topluluk etkinliklerine ve deneyimlerine katılımın kilidini açıyor. Ayrıca onları meraklılar için imrenilen varlıklar haline getiriyor. Bu durum altcoin MATIC ile ortaklığın farklı bir yönüne de işaret ediyor.

Ünlü Şirket: Ayı Piyasasında Sadece Bu Web3 Coin Alınır!

Bu benzersiz NFT’lerin dağıtımı 23 Eylül’de başlayacak. Ayrıca 23-26 Eylül tarihleri arasında kayıtlı CASIO ID sahipleri için de sürpriz var. Buna göre özel bir ön dağıtım aşaması gerçekleştirilecek. Bunu takiben, halka açık dağıtım aşaması 26-29 Eylül tarihleri arasında başlayacak. Ayrıca daha geniş bir kitlenin sanal G-SHOCK topluluğuna katılması için fırsatlar sunacak. Gelişmenin ardından altcoin MATIC fiyatında yüzde 6’lık bir artış oldu. Altcoin MATIC şu anda 0,57 dolardan işlem görüyor.

Küresel erişim ve kullanıcı odaklı yaklaşım

Altcoin MATIC’le ortaklığa giden Casio’nun kapsayıcılık ve yenilikçiliğe olan bağlılığı, bu NFT’lerin dünya çapında bulunabilirliğinde de kendini göstermekte. Kriptokoin.com olarak baktığımızda Japonya, ABD, Almanya, İtalya, Hollanda, İspanya, İngiltere, Portekiz, Avustralya, Hindistan, Singapur, Endonezya, Malezya, Tayland, Vietnam ve Filipinler’den kullanıcılar bu heyecan verici girişime katılabiliyor.

Altcoin MATIC’le ortaklığa giden Casio’nun Kıdemli Genel Müdürü Takahashi Oh açıklama yapıyor. Buna göre bu çabada kullanıcı deneyiminin önemini vurguluyor. Oh  “Sanal G-SHOCK’umuz özünde erişilebilir, yenilikçi ve kapsayıcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu da kullanıcı deneyiminin sorunsuz ve basit olması gerektiği anlamına gelir. Bu nedenle altcoin Polygon bizim için en doğal ve mantıklı seçim oldu. Bu yıl 40. yılını kutlayan G-SHOCK markasını geliştirmek için şirket ve kullanıcıların birlikte çalışmasını hedefliyoruz.” açıklamasını yapıyor.

Altcoin Polygon Labs’e Katılan Önemli Markalar

Casio, altcoin Polygon Labs ile işbirliği yaparak önemli bir adım atıyor. Starbucks ve Adidas’ın da aralarında bulunduğu saygın bir marka grubuna katılıyor. Buna göre bu ortaklık sadece Casio’nun inovasyona olan bağlılığını göstermekle kalmıyor. Aynı zamanda moda ve tüketim malları da dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde blockchain teknolojisinin dönüştürücü potansiyelinin altını çiziyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2