Türk Kripto Analisti 3 Altcoin İsmi Verdi: Radarınıza Alın!

Kripto para piyasası hafif düşüş seyrinde yol alıyor. Lider kripto Bitcoin kritik 26 bin dolar seviyesini kaybetti. Çoğu altcoin de yükseliş momentumundan yoksun bir şekilde işlem görüyor. Bu durgun piyasa ortamında bir Türk kripto para analisti, kurumsal talep bölgesinde olduğunu söyleyerek, takipçilerinin radarlarına alması için 3 altcoin ismi verdi.

Analistin radarındaki ilk altcoin: RIF

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasada istisnalar dışında bir ölüm sessizliği var. Bitcoin 25 bin doların üzerinde kalmak için mücadele ediyor. Diğer tarafta büyük altcoin projeleri hafif düşüşle işlem görüyor. Belirsizliğin hakim olduğu bu ortamda ‘Only a Trader’ takma adlı bir analist, 3 altcoin’in kurumsal talep bölgesinde olduğunu söylüyor. Analist, paylaştığı grafiklerde ilgili altcoin’leri Bitcoin (BTC) paritesinde takip ediyor.

Analistin izlediği ilk altcoin Rootstock Infrastructure Framework (RIF), erişilebilir DeFi ürünleri oluşturmayı kolaylaştıran açık kaynaklı, merkezi olmayan araçlar ve teknolojiler sunan bir proje. Bu proje sayesinde yerel para birimi açma/kapama rampaları ile dünyanın her yerine para göndermek mümkün.

RIF fiyat grafiği. Kaynak: Only a Trader / X

Altcoin fiyatı basın zamanında 0,071289 dolar seviyesinde. Ayrıca RIF 24 saatlik 452.399 dolar işlem hacmine sahip. Bu arada, son 24 saatte RIF fiyatı %0,42% düştü. Mevcut durumda RIF’in kripto para sıralaması 275. Altcoin’in toplam piyasa değeri ise 70.339.146 dolar.

Analist ikinci olarak Audius (AUDIO) takip ediyor

Audius, başlangıçta POA ağı üzerine inşa edilmiş, ancak şu anda Solana üzerinde yaşayan merkezi olmayan bir müzik akışı protokolü. Proje, yerel AUDIO tokenı tarafından desteklenen platformu aracılığıyla sanatçıların, hayranların ve node operatörlerinin çıkarlarını gözetmeyi amaçlıyor. Şu anda Audius, haftalık trend listelerinde yer almak gibi ödüller aracılığıyla içerik oluşturucuları ödüllendiriyor. Gelecekte, sanatçıların ücretli içerik sunması için stablecoin’lerin yanı sıra hayranlara özel içeriğe erişme olanağı veren ve potansiyel olarak Rally gibi platformlarla işbirliği yapan sanatçı tokenlerini entegre etmeyi planlıyor.

Altcoin
AUDIO fiyat grafiği. Kaynak: Only a Trader / X

Altcoin fiyatı 0,152973 dolar ve 24 saatlik 5.178.139 dolar işlem hacmine sahip. Token son 24 saatte %0,50 düştü. AUDIO’nun mevcut CoinMarketCap sıralaması 142. Toplam piyasa değeri ise 170.304.476 dolar.

Analistin radarındaki son altcoin: IoTeX (IOTX)

IoTeX 2017’de açık kaynaklı bir proje olarak başladı. Amacı makineler için açık ekonomiyi güçlendirmek olan merkezi olmayan bir platform inşa etti. Bu, insanların ve makinelerin garantili güven, özgür irade ve uygun şekilde tasarlanmış ekonomik teşvikler altında etkileşime girebileceği açık bir ekosistem.

Altcoin
IOTX fiyat grafiği. Kaynak: Only a Trader / X

Altcoin fiyatı basın zamanında 0,014168 dolar. Ayrıca, 24 saatlik 2.986.022 dolar işlem hacmine sahip. Bu arda, token son 24 saatte %0,55% düştü. Altcoinin mevcut CoinMarketCap sıralaması 163. Toplam piyasa değeri ise 133.810.651 dolar.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-2