Sürpriz Altcoin, Akaryakıt Devi Shell ile İşbirliğine Gittiğini Açıkladı – Fiyat Dalgalanma Yaşıyor

Gitcoin (GTC) tarafından yapılan açıklamaya göre, Shell ve Gitcoin açık kaynaklı iklim çözümlerini desteklemek için güçlerini birleştiriyor.

Royal Dutch Shell’in bir yan kuruluşu olan Shell Global Solutions International BV, toplulukları blok zinciri teknolojisi aracılığıyla önemli olan şeyleri finanse etme, inşa etme ve koruma konusunda güçlendiren bir platform olan Gitcoin ile bir yıl sürecek bir işbirliği yaptığını duyurdu.

İşbirliği, yenilikçi finansman mekanizmaları ve blok zinciri ile ilgili enerji uygulama alanları kullanarak iklim çözümleri için açık kaynaklı yazılımların geliştirilmesini desteklemeyi amaçlıyor.

Blog gönderisine göre Gitcoin, blok zincirinin, çeşitli tarafların ortak çabasını gerektiren enerji dönüşümü gibi küresel koordinasyon sorunlarını ele alabileceğine inanıyor.

Shell ile yapılan işbirliği, Gitcoin Hibe Programındaki önümüzdeki dört İklim Çözümleri turu için Gitcoin eşleştirme fonuna bir bağış ve bu yılın 4. çeyreğinde blockchain ile ilgili enerji kullanım senaryolarına odaklanan bir hackathon içerecek. Hackathon, geliştiricilerin ve yenilikçilerin projelerini sergilemeleri ve Shell ve Gitcoin’den geri bildirim ve destek almaları için bir fırsat sunacak.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4