Son Dakika: MicroStrategy Kazanç Raporunu Açıkladı! Bitcoin Aldı Ya Da Sattı Mı?

Bünyesinde en fazla Bitcoin bulunduran şirket olarak bilinen ve BTC konusunda son derece boğa lehine adımlar atan MicroStrategy, ikinci çeyrek kazanç raporunu açıkladı.

Temmuz ayında MicroStrategy 14.4 milyon dolar karşılığında 467 BTC daha satın aldı ve şu anda 152.800 BTC’ye sahip.

28 Temmuz itibariyle şirket, yaklaşık 4.5 milyar dolar değerinde tahmini 152.333 Bitcoin’e sahipti ve en son 29 Nisan-27 Haziran tarihleri arasında 347 milyon dolar nakit karşılığında 12.333 BTC satın almıştı.

Bitcoin’in bu yılki büyük yükselişiyle birlikte MicroStrategy’nin dijital varlıkları üzerindeki zarar tutarı, dördüncü çeyrekteki 197.6 milyon dolarlık zarar tutarından ilk çeyrekte 18.9 milyon dolara gerilemişti.

Kazanç raporu açıklanmadan önce TD Cowen, şirketin ilk çeyreğe göre %5’lik bir artışla 127.9 milyon dolar gelir elde edileceğini tahmin ediyordu.

TD Cowen’dan Lance Vitanza’nın analizi şöyleydi:

“MicroStrategy, kurumsal yazılım ürünleri ve bulut istihbarat hizmetlerinden dolar bazlı nakit akışı sağlayan, ancak daha sonra fazla nakit akışını verimli bir şekilde kaldıraçlı olarak Bitcoin’e dönüştüren yeni bir firma türünü temsil ediyor.”

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4