Shopify, Bu Altcoin İle Anlaştı!

Dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından Shopify, Solana Pay ile işbirliğini duyurdu. İkili, kullanıcılara ücretsiz ve gerçek zamanlı ödemeler sunacak. Kritik ortaklık, altcoin fiyatlarının olumlu haberleri gözlediği bir zamanda geliyor.

Solana Pay, yeni ödeme seçeneği olarak Shopify ile bütünleşiyor

Geçtiğimiz saatlerde duyurulan ortaklığa göre, Solana Pay ve Shopify, milyonlarca girişimci ve satıcıya 2023 sonuna kadar hızlı, Web3 yerel ödemelerini işlem ücreti olmadan kabul etme yetkisi verecek. Bu stratejik ortaklık, dijital alan veya dijital varlıklarla iş yapma şeklini kökten değiştirerek kuruluşlar için önemli bir adım niteliği taşıyor. Ayrıca, altcoin ve tokenler için yeni kullanım durumları ortaya çıkıyor

Shopify artık Solana Pay’in hızlı ve güvenli ödeme çözümlerini benimsiyor. Entegrasyon, merkezi olmayan ve P2P ödemeleri geniş bir işletme ağına taşıyarak çığır açıcı çözümler sunuyor. Satıcılar artık Solana’nın yüksek hızlı ve düşük maliyetli Blockchain teknolojisini kullanabilecekler. Bu sayede, gerçek zamanlı para yönetimi, likidite kontrolü ve sorumluluk koruması gibi avantajlara kolayca erişebilecekler.

Solana Vakfı Ticari İş Geliştirme Başkanı Josh Fried, ortaklık hakkında şunları kaydetti:

Shopify’daki Solana Pay, milyonlarca satıcıya daha dinamik ve verimli bir ödeme seçeneği sunarken, tüketiciler de Shopify’ı kullanan geniş satıcı ağından mal ve hizmetler için dijital dolar para birimleriyle ödeme yapabilmenin rahatlığını ve artan faydasını elde ediyor.

Solana Pay genişliyor: Altcoin fiyatları için ne anlama geliyor?

MonkeDAO, MadLads, Helius ve Solana gibi önde gelen markalar, Solana Pay’i benimsemekte hızlı davrandılar. Bu markalar, halihazırda Solana Pay’i Shopify destekli vitrinlerinde ödeme seçeneği olarak sunuyor. Ödüllerin, NFT tabanlı etkileşimlerin ve hedefe yönelik tekliflerin kolaylaştırılmasını sağlıyor. Solana Pay, geleneksel QR tabanlı ödemeleri aşarak, kapsayıcı bir ağ geçidi haline geliyor.

Solana Pay ve Shopify arasındaki işbirliği, dijital ödeme dünyasında Blockchain teknolojisinin gelişimini gösteriyor. Bu işbirliği, kuruluşlar ve tüketiciler için sorunsuz ve güçlendirilmiş işlemlerin yeni bir dönemini başlatıyor. Bu esnada, altcoin ve tokenler için yeni kullanım durumları ortaya çıkıyor.

Solana fiyatı ne durumda?

Solana piyasası, Temmuz ayının sonlarından bu yana fiyat grafiğinde aşağı yönlü bir görünüme sahipti. Altcoin boğalarının 25 dolarlık direnç bölgesini geçememesinin ardından geçen hafta 22,5 dolar seviyesinin altına serbest bir düşüş geldi.

Fiyat, altcoin boğalarının ilgi duyduğu daha yüksek bir zaman diliminde işlem görüyordu. Fiyatları daha yukarıya taşıma sürecine başlayacaklarsa 20 dolarlık psikolojik seviye çok önemliydi. Solana şu anda hafif bir düşüşle 20 doların hemen üzerinde işlem görüyor. Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, tahmin botları umutları yüksek tutmaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1