Santiment: “Bitcoin ve Altcoinlerdeki Geri Çekilmeye Rağmen Bu Altcoin İyileşme Belirtisi Gösteriyor!”

Bitcoin ve altcoinler geçtiğimiz hafta Perşembe günü SEC’ten spot Bitcoin ETF başvurularına dair ardı ardına gelen haberler sonrası güçlü bir satış baskısı yaşadı.

BTC 26.000 dolar seviyesine gerilerken altcoinlerde de geri çekilmeler yaşandı. Bu geri çekilmeye rağmen Santiment, Cardano’nun (ADA) iyileşme belirtisi gösterdiğini söyledi.

Santiment yaşanan satış baskılarına rağmen Ocak ayının sonundan bu yana ADA’nın haftalık zincir içi işlem hacimleri %1.700 arttığına dikkat çekti.

Ayrıca, Cardano sosyal hakimiyetinin de arttığına işaret eden Santiment, bu artışın yatırımcıların ADA ilgisinin değişmeden kaldığını gösterdiğini belirtti.

“Cardano Nisan ayı yerel zirvesine kıyasla bastırılmış piyasa değerine rağmen hâlâ zincir içi işlem hacimlerinde artış görüyor.

Bu bağlamda ADA iyileşme belirtisi gsöterirken bu iyileşme herhangi bir sıçramada önemli bir rol oynar ve bu, artan ADA sosyal hakimiyetiyle birleştiğinde ADA için yükselişte hala umut vericidir. “

Cardano Fiyatı!

2023 yılı boyunca Cardano 0,25 ila 0,46 dolar aralığında değişirken yazım esnasında 0,25 dolarlık alt sınıra yakın işlem görüyor.

Cardano 2023 yılı içerisinde SEC’ten de bir darbe aldı. Zira SEC önde gelen kripto para borsaları Binance ve Coinbase’e açtığı davalarda ADA‘nın da menkul kıymet olduğunu belirtti.

Santiment’in ifade ettiği iyileşme belirtileri, Cardano’nun ATH’si olan yaklaşık 3 dolara gidecek sürdürülebilir bir toparlanma getirebilecek mi zaman gösterecek.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4