Onaylandı: Bitcoin Önümüzdeki Günlerde Hareketlenebilir

Kripto analisti Credible Crypto, güncel analizlerinde Bitcoin (BTC) fiyatının kısa vadede canlanabileceğini söyledi. Analist, birkaç teknik indikatörün hareketliliği onayladığını belirtiyor.

Bitcoin yeşil sinyaller veriyor

Credible Crypto lakaplı kripto analisti, Bitcoin’in günlük ve haftalık grafiklerde güç işaretleri gösterdiğine dair bir uyarı yayınladı. Analist, Bitcoin’in göreceli güç endeksinin (RSI) günlük grafikte klasik bir yükseliş sapmasını gösterdiğini vurguluyor. Bu nedenle, haftalık grafikte gizli bir yükseliş sapmasının mümkün olduğunu söylüyor.

Teknik analizde, klasik bir yükseliş sapması tipik olarak bir geri dönüş sinyali olarak görülmektedir. Diğer yandan, gizli bir yükseliş sapması trendin devamının bir işaretidir. Credible Crypto, mevcut durumu bir hareketlilik işareti olarak yorumluyor…

Analist, dün X hesabından konuyla ilgili olarak şunları yazdı:

21 Aralık’tan bu yana (evet, neredeyse iki yıl önce) en büyük tasfiye olayı, FTX çöküşünün 2 katı. BTC’de günlük klasik yükseliş farklılığı ve haftalık BTC’de gizli yükseliş farklılığı (aşağıdaki grafikler her ikisini de göstermektedir). BTC dominansı, iki yıllık uzun aralıktaki yükseliş eğilimini test ediyor.

Yükseliş piyasası yapısında momentumda herhangi bir değişime işaret edecek fiili bir kırılma olmamasına rağmen 20.000, 12.000 ve 10.000 doları çağrıları yağıyor (ilk kırılma 24.800 dolarda). Ayılar burada tamamen yok edilmeyi istiyor.

Credible Crypto ayrıca Bitcoin’in bu yıl şu ana kadar dik bir yükselişi tetiklemeden önce bir süredir en düşük seviyelerde konsolide olduğunu söylüyor. Analizlerinde, “Şu anda pek öyle görünmüyor. Ancak dürtüsel/eğilimli bir ortamda işler hızla tırmanacak” diye yazdı.

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere, Glassnode analistleri de Eylül ayında hareketlilik bekliyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1