Nam Salan Analistler Tarih Bile Verdi: Bitcoin Çakılabilir!

Kripto para piyasası karışık duygular içinde kalmaya devam ederken, traderlar ve analistler Bitcoin (BTC)’in gelecekteki yörüngesi hakkında farklı bakış açıları sunmakta. Önde gelen kripto para biriminin fiyat hareketi, uzun bir sessiz hareket döneminden yakın bir tarihi kırılmaya kadar değişen tahminlerle tartışmaların ön saflarında yer alıyor. İşte detaylar…

DonAlt: Durgun Bitcoin hareketi aylarca sürebilir

Kripto alanındaki görüşleriyle tanınan sözde analist DonAlt, yatırımcıları Bitcoin için uzun süreli durgun fiyat hareketleri konusunda uyardı. Yakın tarihli bir strateji oturumunda, PayPal’ın PYUSD ile stablecoin arenasına girmesi gibi önemli gelişmelere rağmen Bitcoin fiyatının durgun yapısının altını çizdi. DonAlt, borsadaki dalgalanmanın bile Bitcoin’in fiyat hareketini canlandıramadığını vurguladı.  Bunun geçmişte bir katalizör olacağına işaret etti. DonAlt, 2020’de FED politikalarının tersine çevrilmesine benzer şekilde koşullarda önemli bir değişiklik olmadığı sürece piyasanın önümüzdeki altı ay boyunca hareketsiz kalabileceğini öne sürdü.

Inmortal uzun vadede yükseliş bekliyor

Trader Inmortal, Bitcoin’in fiyatında 26,000 dolara kadar düşebilecek bir düzeltme yaşanacağını öngörüyor. Düzeltmenin korku uyandırıcı etkisini kabul etmekle birlikte Inmortal, bu düşüşün 36.000 doları aşan yukarı yönlü bir salınım için zemin hazırlayacağını iddia ediyor. Bu düzeltmeyi, spot tabanlı Bitcoin ETF’lerinin onaylanmasındaki gecikme beklentisiyle ilişkilendiriyor. Bu faktörün, düzenleyici bir yeşil ışıktan önce traderları sarsacağına inanmakta. Ayrıca Inmortal, 2024 ve 2025 yıllarında altcoinler için olumlu bir görünüm öngörüyor. Mevcut durgun piyasa duyarlılığına karşı çıkıyor. Inmortal, Solana (SOL) ve Chainlink’e (LINK) yüklenirken, biriktirme stratejisi uzun vadeli potansiyellerine olan güvenini gösteriyor.

Credible Crypto, tarihi verilere işaret ediyor

Bir diğer önde gelen kripto analisti Credible Crypto, Bitcoin’in şu anda rekor düzeyde düşük volatilite ya da sıkıştırma döneminden geçtiğini gözlemliyor. Bu tür sıkıştırma aşamalarının tarihsel olarak önemli genişlemelere yol açtığını ve genellikle boğa piyasalarının başlangıcını işaret ettiğini gösteren bir grafik paylaşıyor. Bazıları Bitcoin’in olaysız fiyat hareketi nedeniyle güvenini kaybederken, Credible Crypto kripto para biriminin sadece konsolide olduğunu iddia ediyor. Konsolidasyon yapılarının önceki trend yönünde çözülme eğiliminde olduğunu ve 15.000 dolardan bu yana temiz yükseliş trendi göz önüne alındığında, bir yükseliş çözümünün makul olduğunu vurguluyor.

Credible Crypto’nun analizi, Bitcoin’in fiyat dinamiklerinde kayda değer bir değişim potansiyeline ışık tutuyor. Yükseliş hissiyatında yeniden canlanma arayanlara umut veriyor. Bu farklı bakış açılarının ortasında, kripto para topluluğu piyasa dinamiklerinin karmaşık manzarasında gezinmek zorunda kalıyor. Bitcoin’in fiyatı konsolide olurken, trader ve analistler kripto paranın gelecekteki yönünü şekillendirebilecek işaretler için tetikte olmaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-1