Meme Coin Alev Alev: Shibarium Lansmanının Ardından Yakım Oranları Fırladı!

Shiba Inu Topluluğu, son 24 saat içinde kırk yedi ayrı işlemle 357.075.351 (357,07 milyon) adet token’ı kalıcı olarak dolaşım dan kaldırdı.

Bu, Topluluğun yirmi dört ayrı işlemle 216.707.681 (216,70 milyon) SHIB’i yaktığını bir önceki güne kıyasla yanma oranında %64,77’lik bir artışı temsil ediyor.

Topluluk odaklı bir token olan MARSWAP (MSWAP), en fazla Shiba Inu tokenını yaktı. Proje, otuz farklı işlemle Inferno adresine 258.355.935 (258,35 milyon) SHIB gönderdi.

Uzun zamandır beklenen Shibarium Mainnet’in 16 Ağustos’ta Blockchain Futurist Konferansı 2023’ün ortasında resmen hayata geçmesiyle Shiba Inu’nun yakım oranı katlanarak artmaya hazırlanıyor. Bildirildiğine göre, Shibarium – Katman 2 Solution, Shiba Inu’nun devasa arzını hızlı bir şekilde azaltmasına yardımcı olmayı amaçlayan yerleşik yanma mekanizmalarıyla donatılmıştır. Topluluk, Shibarium Ağının potansiyeline inanıyor. Dahası her ay 5 trilyon SHIB token’ının dolaşımdan önemli ölçüde kaldırılmasını öngörüyor.

Ancak, Shibarium’un ilk çıkışı ilk zorluklarla karşılaştı. Ağ, blok üretiminde geçici bir duraklamaya yol açan montaj sorunlarıyla boğuşuyor. Buna ek olarak, Ethereum köprüsünde 1,7 milyon dolar değerinde önemli miktarda ETH sıkışmış durumda. Bu durum da mevcut engellere katkıda bulunuyor.

Kripto ile ilgili risk analizinde uzmanlaşmış güvenilir bir platform olan Beosin, ilk olarak alarm verdi. Beosin izleme ekibi derhal kullanıcılara dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Şu an için Shibarium köprüsünü kullanmaktan kaçınmalarını tavsiye etti.

Kaynak : The Crypto Basic


source site-7