Kullanıcılar Şokta: StarkNet, Güncelleme Yapmayan Tüm Kripto Para Cüzdanlarının Sıfırlandığını Duyurdu

Blok zincirleri için ölçeklenebilirlik ve gizlilik çözümleri sunan bir şirket olan StarkWare, 21 Ağustos 2023 tarihine kadar cüzdanlarını en son sözleşmelere yükseltmeyen tüm kullanıcıların fonlarını kalıcı olarak kaybettiğini duyurdu.

StarkWare, StarkNet’in geliştiricisi olarak biliniyor.

StarkWare’in teknolojisini kullanan cüzdan sağlayıcılarından biri olan Argent tarafından yapılan açıklamaya göre, cüzdanlarını zamanında güncellemeyen kullanıcılar, geçen yıl boyunca bunu yapmaları gerektiği konusunda birçok kez bilgilendirildi.

Açıklamada ayrıca eski sözleşmelerin kullanımdan kaldırıldığı ve artık kullanılamayacağı ve bu cüzdanlardaki varlıkların yakıldığı belirtildi.

Bu olay, son tarihten veya kripto para cüzdanlarını yükseltmemenin sonuçlarından haberdar olmadıklarını iddia eden etkilenen bazı kullanıcılar arasında tepki ve hayal kırıklığına yol açtı. Çok sayıda kullanıcının söz konusu duyuruyu görmediği belirtiliyor. Bununla birlikte Argent yetkilisi, StarkNet’in yeni ve gelişen bir ağ olduğu için köklü değişiklikler yapabildiğini ve bu değişikliklerin ağın lansmanı için gerekli olduğunu söyledi.

StarkWare henüz eleştirilere yanıt vermedi veya fonlarını kaybeden kullanıcılara herhangi bir tazminat teklif etmedi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4