il Capo, Bitcoin ve Kripto Piyasasının Son Görünümünü Yorumladı: “Ayı Piyasasının Sonuna İşaret Edecek Büyük Olay Yakında”

Bitcoin hakkındaki olumsuz görüşleriyle tanınan bir kripto para analisti olan Il Capo of Crypto, kripto piyasası hakkında karamsar bir tablo çizen yeni bir analiz yayınladı.

İl Capo, Bitcoin’in sahte bir boğa piyasası yanılsaması yaşattığını, altcoinlerin ise toparlanmakta zorlandığını ya da yeni dipler yaptığını savundu.

Il Capo of Crypto’ya göre, piyasa çok kötü görünüyor ve büyük bir kapitülasyon olayı yakın. Özellikle Binance Coin (BNB) üzerinde birkaç short pozisyon oluşturduğunu ve portföyünün geri kalanını dolara taşıdığını söylüyor.

İşte il Capo’nun açıklamasının tamamı:

“Piyasa çok kötü görünüyor. Bitcoin size yeniden boğa piyasasında olduğumuz gibi yanlış bir yanılsama verebilir, oysa gerçek çok farklı ve bunu anlamak için sadece dipten biraz yukarı çıkan veya tekrar tekrar yeni dipler yapan altcoinlere bakmanız yeterli.

Binance, Huobi, Coinbase, CZ, Justin Sun veya stablecoin’lere (özellikle BUSD, USDC, TUSD ve USDT’ye) güvenmiyorum.

Bence bu ayı piyasasının sonuna işaret etmesi gereken büyük bir kapitülasyon olayına tanık olacağız. Bu nedenle birkaç short pozisyon oluşturdum (en büyüğü BNB) ve portföyümün geri kalanı USD cinsinden.

Altcoinler kelimenin tam anlamıyla %70-80 değer kaybedebilir. Bu FUD değil, saatler ve saatler süren derin analizlerden sonra gördüğüm şey bu.”

il Capo açıklamasının devamında şunları söylüyor:

“Risk yüksek ve uyarılar çok az. İyi şanslar ve güvende kalın. Bir fırtına yaklaşıyor ve sandığınızdan daha yakın.”

Il Capo of Crypto, kripto para topluluğunda popüler ve tartışmalı bir figür. Son dönemlerde ayı lehine görüşlerini iyice sıklaştıran analist, BTC için 12.000 dolar hedeflediğini söylemişti.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-5