Hashkey Group, Yatırımlarının Çoğunluğunu Altcoinlere Yapacağını İlan Etti

Hashkey Capital tarafından başlatılan ilk ikincil kripto piyasası fonu, portföy yöneticisinin açıklamasına göre, piyasa lideri Bitcoin’den daha iyi performans gösterme hedefiyle varlıklarının önemli bir kısmını altcoinlere birimlerine yatıracak.

Hong Kong’lu kripto devi Hashkey Group’un yatırım kolu tarafından yönetilen fon Cuma günü faaliyete geçecek. Jupiter Zheng, Reuters’e verdiği demeçte, başta yüksek varlıklı bireyler ve zengin Asyalı ailelere hizmet veren yatırım firmaları olmak üzere potansiyel müşterileri şimdiden garanti altına aldıklarını söyledi.

Şirketin yatırımlarının %50’den azı en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum’a yapılacak. Zheng, varlık yöneticisinin, toplu olarak “altcoinler” olarak bilinen daha küçük rakiplere tahsisleri çeşitlendirmek için kripto girişim yatırım deneyiminden yararlanacağını söyledi.

Fonun varlıklarının bir kısmı da nakit olacak.

Daha önce 1 milyar doların üzerinde varlığı yöneten Hashkey Capital, 12 ay içinde bu fon için 100 milyon dolar toplamayı hedeflediğini söylemişti.

Zheng, Hashkey Capital’in bazı offshore Çinli finans kurumlarıyla da dağıtım kanalları geliştirdiğini söyledi ve Hong Kong hisse senedi piyasasındaki zayıflığın da yatırımcıları çeşitlendirilmiş stratejiler aramaya ittiğini sözlerine ekledi.

Zheng, yaptığı açıklamasında ABD’de faiz oranlarının zirveyi görmesi, ABD’li varlık yöneticilerinin spot Bitcoin ETF başvurularında bulunması ve Grayscale’in zaferiyle birlikte kripto para fiyatlarının dibi görmüş olduğuna inandığını söyledi.

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!


source site-4