Dikkat! Bu 5 Altcoin İçin Token Unlock Etkinliği Var

Ağustos ayında beş altcoin 320 milyon dolar değerinde tokenin kilidini açacak. Peki bu durum piyasayı nasıl etkileyecek?

Altcoin projelerinde token unlock etkinliği

Yatırımcılar Ağustos ayında 320 milyon doların üzerinde bir değere sahip birkaç tokenin piyasaya sürülmesini bekliyor. Ayrıca, uzmanlar bu olayların altcoin sezonunun geri dönüşünü daha da geciktirebileceğini öne sürüyor. Sandbox (SAND), Worldcoin (WLD), Avalanche (AVAX), Optimism (OP) ve Injective (INJ) gibi altcoinler gündemde. Buna göre, piyasadaki satış baskısını artırma potansiyeli taşıyan kilit açma işlemleri için sıraya girmiş durumda.

Ağustos’un ikinci yarısı, kripto para birimleri üzerindeki satış baskısını artıran bir olaya şahit olacak. Buna göre fenomen olan bir dizi token kilidi etkinliği yaşanacak. Buna göre kilitlerin açılması planlanan altcoin projeleri arasında önemli projler var. Altcoin Sandbox (SAND), Worldcoin (WLD), Avalanche (AVAX), Optimism (OP) ve Injective (INJ) yer alıyor. Diğer taraftan bu tür etkinliklerin, borsalara akın eden token hacmine bağlı olarak piyasa dinamiklerini etkileme ihtimali var.

Sandbox (SAND) ve Worldcoin (WLD) token kilidinin açılması

Altcoin Sandbox’ın 14 Ağustos’ta 133,14 milyon dolar değerindeki tokenlerin kilidini açması bekleniyor. Bu, dolaşımdaki arzın yaklaşık %16,16’sını temsil ediyor. Bu tokenler proje ekibine, danışmanlara ve yatırımcılara dağıtılıyor. Bu durumda, satış baskısındaki potansiyel bir artış SAND’ın fiyatını etkileyecek. Şu anda SAND Binance’te 0,3983 dolardan işlem görüyor. Ayrıca 2023’teki en düşük seviyesine yakınlığı, kilit açma olayının değerine zaten olumsuz etki etmiş olduğunu gösteriyor.

Bu 2 Altcoin Unlock Yaşadı: Fiyat Sert Çöktü!

Yakın zamanda başlatılan Worldcoin projesiyle ilişkili bir token olan Worldcoin (WLD), günlük 7,26 milyon dolar değerinde tokenın kilidini açacak. Buna göre dağıtım, topluluk ve ekip yönetişimine yönelik olacak. Piyasa yapıcıların WLD’nin dolaşımdaki arzının önemli bir kısmını elinde tutmasıyla, tokenin 2,155 dolarlık mevcut fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5,278 dolardan bir düşüşü yansıtıyor.

Avalanche (AVAX) ve diğerleri

Altcoin Avalanche’ın (AVAX), öncelikle ekibe ve stratejik ortaklara tahsisi söz konusu olacak. Ayrıca, dolaşımdaki arzının %2,76’sını serbest bırakması planlar dahilinde. Diğer taraftan geçmiş veriler, önceki AVAX token kilitlerinin açılmasının fiyat düşüşlerine karşılık geldiğini göstermekte. Buna göre bu durum tekrar eden bir model spekülasyonlarına yol açıyor.

Bu 6 Altcoin İçin Unlock Alarmı: İşte Olacaklar!

Altcoin Optimism (OP) ve Injective (INJ) de kendi dolaşımdaki arzlarının %3,37 ve %3,41’ini oluşturan kilitleri açmaya hazırlanıyor. Kilidi açılan bu tokenlerin dolaşıma girmesi beklentiler dahilinde. Buna göre kriptokoin.com olarak baktığımızda tokenler yatırımcılar, çekirdek katkıda bulunanlar ve geliştiriciler arasında dağıtılacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.


source site-2