CS:GO rekabetçi maç sistemi değişiyor!

2000 yılında başlayan Counter-Strike serisi, günümüzde, şu anda beta sürecinde olan ve yakın zamanda bütün oyunculara sunulacak CS2 ile devamlılığını sürdürüyor. Ancak Valve, yeni oyun ile oyuncuların sinirini bozacak gibi görünüyor.

CS2 ile birlikte CS:GO’da rekabetçi oyunların maç sayısı artık 16 olmayacak!

Counter-Strike 2 ya da daha kısa adıyla CS2, oyuncuları heyecanlandıran sızıntıların ardından geçtiğimiz aylarda resmen duyuruldu. Oyunun, özellikle grafikler başta olmak üzere önemli değişiklikler getireceği görüldü.

Bugün ise bu değişiklerden birisinin de rekabetçi maç sistemi olduğu ortaya çıktı. Öyle ki kısa süre önce CS2 için yayımlanan güncellemenin kaynak kodlarında, rekabetçi oyunlardaki maç sayısının 16’dan 13’e düşürüldüğü görüldü.

Artık alıştık: CS: GO’ya bir büyük zam daha!

Artık alıştık: CS: GO’ya bir büyük zam daha!

CS:GO’ya yüzde 43 zam geldi. Oyunun Prime Status Upgrade, yani seçkin hesap fiyatı zamlandı. İşte yeni fiyatı…

Yani rekabetçi oyunlarda aynı VALORANT’ta olduğu gibi artık 13 maçı kazanan ilk takım, oyunu galibiyetle bitirecek. Bu değişikliğin oyuncular tarafından pek iyi karşılanmadığını söyleyebiliriz. Zira maç sayısı on yıllardır aynıydı.

Valve sözünü ettiğimiz bu değişikliği henüz resmi olarak duyurmadı. Şirketin, yakın zamanda bu konu ile ilgili bir açıklama yapması bekleniyor. Ancak Counter-Strike oyuncularından tepki çekeceği bir gerçek.

Italy haritasında önemli bir bug keşfedildi!

Bir Twitch yayıncısı, Counter-Strike’ın en bilinen haritalarından Italy’de oyuncuları deliye döndürebilecek bir bug keşfetti. Kullanıcı, CS2 ile birlikte yeniden düzenlenen haritada, teröristlerin doğduğu bölgedeki bir binanın tepesine çıkmayı başardı.

Bu tepeden, anti-teröristlerin doğma alanına kadar bir görüş sağladı. Üstelik söz konusu yayıncı, bu bugu, Twitter üzerinden bir Valve geliştiricisini etiketleyerek herkese açık şekilde paylaştı.

Steam‘de halihazırda oynanabilir olan CS:GO için güncelleme yayımlanarak oyunculara sunulacak Counter-Strike 2’ye şu anda yalnızca belli başlı oyuncular erişebiliyor. Oyunun yakın zamanda ise herkes için yayımlanması bekleniyor. Bunun için net bir tarih yok. Ancak yarın bile olabilir.

CS:GO için yeni güncelleme: Kasa düşürme sistemi değişti!

CS:GO için yeni güncelleme: Kasa düşürme sistemi değişti!

Valve, kısa süre önce CS:GO için önemli bir güncelleme yayımladı. Artık oyunda AFK kalarak kasa düşürmek mümkün değil. İşte ayrıntılar…

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? CS:GO’nun rekabetçi maç sistemi için yapılacak değişikliği nasıl karşıladınız? Sizce gerekli miydi? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

source site-32