Çöküşleri Öngören Efsane: Bu 3 Altcoin Tırmanabilir!

Lider kripto para Bitcoin, 27 bin dolarlık kritik desteğin altına kaydı. Bu da piyasada endişeleri artırdı. Geniş takipçi kitlesine sahip bir kripto traderı ve analisti, BTC önemli bir direnç seviyesinin altında kaldığı için Bitcoin boğalarını uyarıyor. Bununla birlikte analist, 3 altcoin projesi için umutlu ve onlarda yükseliş potansiyeli görüyor.

Analist: Bitcoin’in ‘ruh ezici’ düşüşle karşı karşıya kalması olası!

Piyasada çöküşleri isabetli öngören Bluntz takma adlı analist, X sosyal medya platformundaki 224.000 takipçisine, Bitcoin’in dört yıl önce BTC’nin 2017’deki en yüksek seviyesinden %80’in üzerinde geri çekilmesine benzer bir şekilde sert bir düzeltme yaşayabileceğini söylüyor. Analistin başarılı öngörüleri için Kriptokoin.com’un bu makalesine göz atınız. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

BTC’de sıçrama yapmadan ne kadar uzun süre aşağıda kalırsak, 2019’a benzer bir ruh kırıcı makro geri çekilme yaşayabileceğimizi hissediyorum. Burada momentumun azaldığı açık ve yükselişte kalmak gittikçe zorlaşıyor.

Kaynak: Bluntz/X

Takma isimli analiste göre, Bitcoin’in sert bir düzeltme yapmadan önce ilk olarak ralli yapması mümkün. Bu doğrultuda analist, “İlk olarak 30.200 dolarlık zirveleri görmemiz kesinlikle sürpriz olmaz. Buradan herhangi bir çöküşten daha mantıklı görünüyor,” diyor.

Kaynak: Bluntz/X

Lider kripto para Bitcoin yazı sırasında, günlük bazda %7,85 kayıpla 26.300 dolardan işlem görüyor. Ayrıca BTC, haftalık zaman diliminde %10’un üzerinde değer kaybetti. Bu nedenle, Bitcoin’in çöküşünün, Bluntz’un bahsettiği sıçramadan önce gerçekleşiyor olması da muhtemel.

Bu iki altcoin projesinde yukarı yönlü potansiyel var!”

Bluntz ayrıca VeChain (VET) ve Hedera (HBAR) adlı iki altcoin projesinin, BTC’nin top oynaması halinde yukarı yönlü bir hareket potansiyeli gösterdiğini belirtiyor. Buradan hareketle analist, şu açıklamayı yapıyor:

Öldüğünü düşündüğüm birkaç rastgele altcoin burada iyi görünmeye başladı. VeChain yakın görünüyor ve Hedera sağlam bir çıkışla geliyor.

Altcoin
Kaynak: Bluntz

Merkezi olmayan kurumsal Blockchain VeChain, yazı sırasında 0,01596 dolardan işlem görüyor. Ayrıca altcoin günlük bazda %4,5 düşüş gördü. Dağıtık defter Hedera’nın yerel tokenı HBAR ise yazı sırasında 0,05707 dolardan işlem görüyor. HBAR da bugün derin düşüş gören altcoin’ler arasında yer alıyor. HBAR, basın zamanında günlük bazda %6’nın üzerinde kayıp gördü.

Bluntz: Bu altcoin de sağlam bir kırılmaya yakın!

Analist, Blockchain endeksleme protokolü The Graph’ı (GRT) da ele alıyor. Bluntz, altcoin projesi için, “GRT sağlam bir kırılmaya yakın. Burada biraz çalışıyor. Keşke likiditesi daha iyi olsaydı. Sanırım şimdilik bir spot çantaya sıkışıp kaldım,” diyor.

Altcoin
Kaynak: Bluntz/X

GRT, yazı sırasında günlük bazda %8,6 düşüşle 0,0898 dolardan işlem görüyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-3