Coinbase Cüzdan Kullanıcıları Sıfır Bakiye Görüyor! Neler Oluyor?

Bazı Coinbase Wallet kullanıcıları teknik bir sorun nedeniyle boş bakiyeler görüyor. Önde gelen kripto borsası Coinbase, bazı Cüzdan kullanıcılarının boş bakiyeler görmesini araştırdığını açıkladı. Borsa ayrıca kullanıcı fonlarının güvende olduğunu belirtti.

Coinbase Wallet kullanıcıları sıfır bakiye görüyor!

Coinbase Pazartesi günü yaptığı açıklamada, bazı Wallet kullanıcılarının sıfır bakiye görmesine neden olan bir hatayı araştırdığını açıkladı. Şirket bir durum güncellemesinde “Biz bir düzeltme üzerinde çalışırken, fonlarınız güvende kalmaya devam ediyor” dedi. Ayrıca önde gelen kripto para borsası şu uyarıyı yaptı:

Bazı Coinbase Wallet müşterilerinin yeni bir cüzdan oluştururken veya mevcut bir cüzdanı içe aktarırken bir hata ekranı görebileceğinin farkındayız. Bu aynı zamanda bazı varlıkların 0 bakiye gösterdiği bir görüntüleme sorununa neden oluyor. Ekiplerimiz bir düzeltme üzerinde çalışırken paranızın güvende olduğundan emin olabilirsiniz.

Bazı kullanıcılar sosyal medyada Coinbase CEO’su Brian Armstrong’a konuyla ilgili sorular sordu. Bu bağlamda kullanıcılar Bitcoin bakiyelerini göremediklerini belirtti. Şirket, takip eden bir gönderide, sorunun nedenini tespit ettiğini açıkladı. Ayrıca, bir düzeltmeyi uygulamakta olduklarını kaydetti.

İki dev kripto para borsası bu zorlu ortamda nasıl ilerleyecek?

Kripto uzmanı Anthony Patrick, iki dev kripto borsasının düzenleyici baskı altındaki mevcut pozisyonlarını değerlendiriyor. Binance ve Coinbase borsasının durumları birbirinden çok farklı. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Binance dünya çapında bir borsa. Arıca, pazar payı bakımından açık ara dünyanın en büyüğü. Binance, 2023 yılında spot pazar payındaki büyük düşüşe rağmen, küresel spot dijital varlık pazarının %40’ından fazlasını elinde tutuyor. Binance ABD, firma için her zaman küçük bir pazarı temsil etti. Ayrıca, SEC davasının ticari faaliyetler üzerindeki etkisi minimum düzeyde. Binance U.S. şu anda ABD pazar payının %1’inden daha azına sahip. Ancak yine de borsa bir bütün olarak şüphesiz en önemli dijital varlık borsası olmaya devam ediyor.

Öte yandan Coinbase, ABD pazarının %50’sinden fazlasına sahip ve burada faaliyet gösterebilmek kritik önem taşıyor. Bu nedenle, buradaki iki borsa için yaklaşım ve söz konusu ödül kesinlikle farklı. Bu nedenle pozisyonu savunma stratejisi üzerine kurulu. Binance şu anda daha çok Avrupa ve tüm dünyada mümkün olduğunca çok lisans almaya odaklanıyor. Binance US. ve SEC ile olan dava hakkında nadiren haber var. Buna karşılık, Coinbase için ABD pazarı mutlak bir önceliği temsil ediyor. Bu yüzden borsa, mümkün olan en iyi sonuca ulaşmak için her türlü çabayı gösterecektir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!


source site-1